Kies uw tandarts in Rotterdam-Noord

Bent u op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam-Noord? Kom dan langs bij Dental Clinics Berglustlaan of Dental Clinics Ommoord. In deze moderne tandartspraktijken staat aandacht voor uw gebit centraal. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventie-assistenten zullen samen met u werken aan een gezonde mond en stralende lach.

Meld u hier direct aan als nieuwe patiënt. Wilt u eerst liever meer lezen over het team of de praktijken? Bezoek dan de praktijkpagina van Dental Clinics Berglustlaan of Dental Clinics Ommoord, Op deze pagina’s vindt u onder andere alle functies, specialismen en aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze twee tandartspraktijken in Rotterdam-Noord richten zich naast algemene tandheelkunde op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

  • Dental Clinics Berglustlaan
    In de wijk Hillegersberg vindt u Dental Clinics Berglustlaan. In deze praktijk kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkundige, preventie en mondhygiëne. Ook bent u in deze praktijk in goede handen als u bang bent voor de tandarts.
  • Dental Clinics Ommoord
    Zoekt u een tandarts in de wijk Ommoord? In de buurt van de winkelpromenade Hesseplaats vindt u tandartspraktijk Dental Clinics Ommoord. Hier kunt u onder andere terecht voor mondhygiëne, een bleekbehandeling, implantologie en protheses. Tevens bent u in deze praktijk in goede handen als u bang bent voor de tandarts.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meer tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren (tandarts-)implantologen kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken alleen met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Kindertandheelkunde

Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken zijn kinderen welkom bij de tandarts. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Door kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts kunnen problemen met het gebit worden voorkomen. Ook raken ze op deze manier vertrouwd met het tandartsbezoek.

Toch kan een bezoek aan de tandarts voor kinderen spannend zijn. Dit vraagt om extra aandacht. Daarom is er binnen Dental Clinics Berglustlaan en Dental Clinics Ommoord naast algemene tandheelkunde speciale aandacht voor het behandelen van kinderen.