Uw tandarts in Enschede

Welkom bij Dental Clinics Enschede. Een moderne tandartsengroepspraktijk aan de Kuipersdijk 192 waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Met ons ervaren team, professionele behandelkamers en –methodes en een servicegerichte organisatie staan we dagelijks voor u klaar. Bij ons kunt u rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid.

Heeft u al kennisgemaakt met Dental Clinics Enschede? Meld u en uw gezinsleden aan via ons inschrijfformulier of bel direct voor een kennismaking naar: 053 – 435 31 19.

Preventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Enschede kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen.

  • Periodieke controle;
  • Een brug, kroon of implantaat;
  • Preventie van tandvleesproblemen;
  • Protheses;
  • Onzichtbare beugel;
  • Tanden bleken.

We helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Onzichtbare beugel

Een behandeling met een onzichtbare beugel bestaat uit het dragen van een reeks transparante, verwijderbare aligners. Deze zetten uw tanden geleidelijk recht. Voor meer complexere gebitsafwijkingen verwijzen wij u naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Bent u op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we u graag naar TopOrtho Hengelo.

tandartspraktijk Enschede - assistente Dental Clinics EnschedePersoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar ons reguliere telefoonnummer bellen: 053 – 435 31 19. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt.
  • Buiten onze openingstijden kunt u contact opnemen met de spoedgevallendienst:
    053 – 792 00 40. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Praktijkimpressie