uit 155 reviews

Kies ook voor de beste tandarts van Breda

In Breda kun je op twee locaties bij ons terecht: Dental Clinics Breda Princenhage en Dental Clinics Breda Belcrum Linie. De teams richten zich, naast de algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Zo kunnen we samen met jou werken aan een gezonde mond en een stralende lach.

tandarts Breda Princenhage - tandartspraktijk Dental Clinics Breda Princenhage

Dental Clinics Breda Princenhage

Dental Clinics Breda Princenhage is een moderne tandartsengroepspraktijk op de Pastoor van Spaandonkstraat 3. Hier ben je van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin.

tandarts Breda West - tandartspraktijk Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Dental Clinics Breda Belcrum Linie

Dental Clinics Breda Belcrum Linie is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het westen van Breda. De tandartspraktijk ligt op loopafstand van het station. Je bent hier van harte welkom voor algemene tandheelkundige behandelingen en meer specialistische behandelingen.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Breda?

Meld je direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. De contactgegevens, openingstijden en meer informatie over de tandartspraktijken en teams vind je op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Breda Princenhage en Dental Clinics Breda Belcrum Linie. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren en een foto-impressie van de tandartspraktijk.

Dental Clinics
Breda

Ik ben tevreden over de behandeling in jullie praktijk.

Els Voesenek
Dental Clinics
Breda

Vriendelijke en correcte behandeling

Harry Janssen
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Ik ben zeer tevreden over de behandeling

Abdel
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Altijd tevreden

Zouhir El Younossi
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Klantvriendelijke en kundige tandarts Aanwinst voor de praktijk

Rob Van der pluijm
Dental Clinics
Breda

Hopeloze organisatie. Klant-onvriendelijk. Krijgen van mij een dikke onvoldoende. Ik ben op 25 september jl behandeld door tandarts Irene (wel lieve en vriendelijke vrouw) wegens ontzettende kiespijn. Na de behandeling spraken we af dat ik direct kon terugkomen als ik nog klachten had. Nou die had ik ontzettend. Nog ergere kiespijn. Ik gebeld voor een afspraak maar kon niet geholpen worden. Geen plaats. 1e Mogelijkheid 24 oktober !!! Mij werd geadviseerd paracetamol en/of ibuprofen te slikken tegen de pijn. Belachelijk. Zit ik dan met mijn kiespijn. Overigens heb ik van hen alwel rekeningen ontvangen wegens zogenaamde gemaakte kosten. Slechte reclame voor Dental Clinics.

Adrianton Verschuren
Dental Clinics
Breda

Topservice

slawek slawek
Dental Clinics
Breda

Je hoeft nooit niet zo lang te wachten, ze werken goed op tijd een ruime tijd ertussen, de mondhygiënist en de tandarts heeft echt tijd voor je. Alles word goed uitgelegd wat ze gaan doen, of hoe het eruit ziet. Vriendelijk personeel

Nettie Ernst
Dental Clinics
Breda

👍

Wil Van kerkhoven
Dental Clinics
Breda Belcrum Linie

Goede tandartspraktijk. Inrichting huiselijk waardoor je je zeer welkom voelt. Personeel vriendelijk en zeer meedenkend met jou als patiënt om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Dankzij hen helemaal over mijn tandartsangst heen, dus ik ga hier echt niet meer weg. No way! Het is wel even wachten op een (vaste) tandarts op locatie Belcrum. Ik kan uitwijken naar andere locaties maar dat is voor mij dan weer een beetje te spannend. Ik hoop dat ze snel een nieuwe tandarts krijgen die ook net zo goed als al deze lieve meiden en heren kan werken. Go for it team Belcrum-Linie!!

Ashley Lebis