Complete mondzorg onder één dak

Welkom bij Dental Clinics Colmschate. Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk aan het Koggeschip, gelegen in het centrum van Colmschate. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. Bij ons vindt u complete mondzorg onder één dak.

Naast algehele tandheelkunde bieden wij ook verschillende specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor kronen, bruggen, implantaten, protheses en facings, een wortelkanaalbehandeling of voor uw mondhygiëne. Tevens kunnen kinderen die een bezoek aan de tandarts erg spannend vinden bij ons worden behandeld.

Praktijkimpressie

Preventie en mondhygiëne

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onze preventie-assistenten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid. Bij hen kunt u terecht voor onder andere gebitsreiniging en advies over voeding en mondhygiëne. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voor ons voorop. Voorkomen is immers beter dan genezen.

mondhygiënist Colmschate - mondhygiënist Dental Clinics Colmschate

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden altijd direct contact opnemen met onze praktijk.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoeddienst van Dental365: 085-0189466. Deze dienst is alleen bedoeld voor spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
tandarts Colmschate - tandarts Dental Clinics Colmschate

Bent u verhinderd?
Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.