Let op: momenteel vindt er in de buurt van onze praktijk een reorganisatie van de infrastructuur plaats. Hierdoor zijn er rondom de praktijk en het station minder parkeerplaatsen beschikbaar. Wij vragen u hier rekening mee te houden en raden u aan om te parkeren bij het nabij gelegen winkelcentrum de Flora of op de fiets te komen. Meer informatie over de werkzaamheden vindt u hier.

Complete mondzorg onder één dak

Welkom bij Dental Clinics Colmschate. Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk aan het Koggeschip, gelegen in het centrum van Colmschate. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. Bij ons vindt u complete mondzorg onder één dak. Naast algehele tandheelkunde bieden wij ook verschillende specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor kronen, bruggen, implantaten, protheses en facings, een wortelkanaalbehandeling of voor uw mondhygiëne. Tevens kunnen kinderen die een bezoek aan de tandarts erg spannend vinden bij ons worden behandeld.

tandarts Deventer - tandarts Dental Clinics ColmschatePreventie en mondhygiëne

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onze preventie-assistenten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid. Bij hen kunt u terecht voor onder andere gebitsreiniging en advies over voeding en mondhygiëne. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voor ons voorop. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden altijd direct contact opnemen met onze praktijk.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de praktijk bellen: 0570 – 651 660. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar, anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Ook patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van de rolstoel naar de tandartsstoel niet mogelijk is, kunnen we de patiënt in de rolstoel behandelen of doorverwijzen naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Colmschate - receptie Dental Clinics ColmschateTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.