Tandarts Colmschate - Dental Clinics Colmschate

Tandarts Dental Clinics Colmschate

Welkom bij Dental Clinics Colmschate. Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk aan het Koggeschip, gelegen in het centrum van Colmschate. Ons team staat dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach.

Dental Clinics Colmschate

Complete mondzorg onder één dak

Bij ons vindt u complete mondzorg onder één dak. Naast algehele tandheelkunde bieden wij ook verschillende specialisaties. Zo kunt u bij ons terecht voor kronen, bruggen, implantaten, protheses en facings, een wortelkanaalbehandeling of voor uw mondhygiëne. Tevens kunnen kinderen die een bezoek aan de tandarts erg spannend vinden bij ons worden behandeld.

Preventie en mondhygiëne

Een gezonde mond en een mooi gebit beginnen bij het voorkomen van problemen in de mond. Onze preventie-assistenten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid. Bij hen kunt u terecht voor onder andere gebitsreiniging en advies over voeding en mondhygiëne. Hierbij staat een goede bewustwording van het belang van mondverzorging bij patiënten voor ons voorop. Voorkomen is immers beter dan genezen.

Dental Clinics Colmschate

Praktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden altijd direct contact opnemen met onze praktijk.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de praktijk bellen: 0570 – 651 660. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar, anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Ook patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van de rolstoel naar de tandartsstoel niet mogelijk is, kunnen we de patiënt in de rolstoel behandelen of doorverwijzen naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Dental Clinics Colmschate

Tijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, dan rekenen wij op uw komst. Indien het u niet lukt om uw afspraak na te komen, vragen wij u dit zo snel mogelijk telefonisch aan ons door te geven. Wij kunnen die tijd dan gebruiken om een andere patiënt te helpen. Wanneer u uw afspraak niet nakomt of niet binnen 24 uur voor aanvang telefonisch afzegt, zijn wij helaas genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. De zorgverzekeraar vergoedt deze kosten niet.