Ga naar de hoofdinhoud
uit 601 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Den Haag

Bij het team van Dental Clinics Den Haag staat aandacht voor jouw gebit voorop. Het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten staat dagelijks voor jou, en je eventuele gezinsleden, klaar om te werken aan een gezonde mond en een stralende lach. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

tandartspraktijk Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort

Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort

In het noorden van Den Haag vind je de tandartspraktijk Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort. In deze praktijk kun je terecht voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne en protheses.

Welkom bij Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan

Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan

Bij Dental Clinics Den Haag Thomsonlaan, gelegen in het noorden van Den Haag, kun je terecht voor periodieke controle, preventie, mondhygiëne, implantaten en kindertandheelkunde.

tandartspraktijk Den Haag Escamp - tandartsengroepspraktijk Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld

Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld

In het zuiden van Den Haag is de tandartspraktijk Dental Clinics Den Haag Wateringse Veld gelegen. Het team van ervaren behandelaren werkt nauw samen om jouw mond schoon en gezond te houden. Naast algemene tandheelkunde kun je bij hen terecht voor onder andere mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen.

Kindertandheelkunde

Is je kind angstig voor de tandarts of heeft je kind op jonge leeftijd al veel gaatjes heeft Dan kan hij/zij terecht bij ons kinderteam op de locatie Thomsonlaan. Het kinderteam bestaat uit o.a. tandarts Mirèse Swinkels, tandarts Peggy Sakellariou, tandarts Lotte Pouwels en diverse assistentes. Zij hebben veel ervaring in het behandelen van onder andere angstige kinderen. Het kinderteam zorgt ervoor dat je kind stapsgewijs aan de behandeling went, zodat hij/zij na het behandeltraject mogelijk weer door een reguliere tandarts kan worden geholpen. He je interesse in een behandeling voor jouw kind door ons kinderteam? Lees hier meer informatie over de kindertandarts.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Den Haag?

Meld je hier direct aan als patiënt of kijk voor meer informatie over de teams, openingstijden en contactgegevens op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Den Haag locatie Laan van Meerdervoort, locatie Thomsonlaan en Dental Clinics Wateringse Veld. Hier staan ook alle functies en aandachtsgebieden van de teamleden.

Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Zeer vriendelijk en bekwaam personeel!

G Togive
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Snelle service en prettige en vriendelijk tandarts.

Eline Landgraf
Dental Clinics
Den Haag Laan van Meerdervoort

Proffesioneel en klant vriendelijk

Miep
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Hele goeie zorgverlener! Al meer dan 15 jaar top!

marein Van Schreven
Dental Clinics
Den Haag Wateringse Veld

Ik vind de mensen die er werken zeer vriendelijk en behulpzaam ! Goed personeel en prettige locatie !

Miriam Idoe
Dental Clinics
Den Haag Laan van Meerdervoort

Geweldige praktijk. Professionele mensen! Mijn complimenten.

Daphne van der klugt
Dental Clinics
Den Haag Laan van Meerdervoort

Jeanette shenouda mondhygiënist is echt lekker snel klaar doe echt niet geen pijn 👍👍👍👍👍💐

Moon De Best
Dental Clinics
Den Haag Wateringse Veld

Goed en efficient geholpen. Hele proces wordt netjes uitgelegd.

Ferdi de Gier
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Zeer slecht bij gebeurd moest naar een andere tandarts gaan om me gebit voor me kaar te krijgen hun wouden niet echt verder helpen

Alex Van wezel
Dental Clinics
Den Haag Thomsonlaan

Dr Pouwels heeft me al een heletijd geleden van mijn tandarts angst bevrijd. De laatste behandeling was belangrijk om een voortand vast te zetten. Ik ben blij met iemand zoals Dr Pouwels. En natuurlijk ook de extra handjes in de vorm van de assistente.

Dirk Graas