tandarts Den Haag - Dental Clinics - tandartsBij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Kies ook voor de beste tandarts in Den Haag

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt.
Wij zijn op twee locaties gevestigd, die op loopafstand van elkaar af liggen. U vindt onze tandartspraktijken aan de Laan van Meerdervoort en aan de Thomsonlaan. Wij werken samen om u de best mogelijke zorg van de hoogste kwaliteit te leveren. Dankzij horizontale verwijzing wordt u zo veel mogelijk door ons eigen team geholpen. Afhankelijk van de zorg die u nodig heeft, hoort u op welke locatie u wordt behandeld.

Meer informatie over onze teams, de tandartspraktijk, openingstijden en contactgegevens vindt u op de praktijkpagina’s van Dental Clinics Laan van Meerdervoort en Dental Clinics Thomsonlaan. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden. Uiteraard staan wij u ook graag te woord. U kunt ons telefonisch bereiken via 070 – 345 06 56 of per e-mail via denhaag@dentalclinics.nl.

tandarts Den Haag - Dental Clinics - medewerkerComplete mondzorg voor het hele gezin

U bent van harte welkom in onze moderne tandartspraktijk voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne, kindertandheelkunde, implantaten, protheses, keramische restauraties met Cerec en een op maat gemaakte MRA anti-snurkbeugel.

 

Kindertandheelkunde

kindertandarts Den HaagOns kinderteam bestaat uit kindertandarts Peter Lansen, kindertandarts Arash Mousavi en tandarts Mirèse Swinkels. Zij hebben veel ervaring met het behandelen van kinderen met bijvoorbeeld angst voor de tandarts, gedragsproblemen of die al op jonge leeftijd veel gaatjes hebben. Het team kindertandheelkunde zorgt ervoor dat uw kind stapsgewijs aan de behandeling went, zodat uw kind na het behandeltraject mogelijk weer door een reguliere tandarts kan worden geholpen. Heeft u interesse in een behandeling door ons kinderteam voor uw kind? Lees hier meer informatie over de kindertandarts.


tandarts Den Haag - Dental Clinics - balieImplantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantoloog Burt Bos kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.