Onze twee tandartspraktijken in Doetinchem richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Bij beide tandartspraktijken kunt u onder andere terecht voor orthodontie, implantologie en mondhygiëne.

tandarts Doetinchem - tandarts Dental Clinics Doetinchem LohmanlaanKies ook voor de beste tandarts in Doetinchem

Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

  • Dental Clinics Doetinchem Centrum

    Naast de winkelstraten in het centrum van Doetinchem vindt u Dental Clinics Doetinchem Centrum. Dankzij de centrale ligging kunt u het winkelen goed combineren met een bezoek aan de tandarts. Buiten werktijd naar de tandarts? Het team staat ook ’s avonds voor u klaar; de tandartspraktijk is iedere dinsdag tot 21.00 uur geopend.
    Route informatie tandartspraktijk Doetinchem Centrum

  • Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan

    Woont u meer in het oosten van Doetinchem, dan is Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan wellicht de tandartspraktijk voor u. U kunt ook buiten werktijd bij de tandarts terecht; de tandartspraktijk is op dinsdag tot 21.00 uur geopend.
    Route informatie tandartspraktijk Doetinchem Lohmanlaan

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Doetinchem Centrum of Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Orthodontie (beugelbehandeling)

Bij Dental Clinics Doetinchem Centrum bent u van harte welkom voor een beugelbehandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door tandartsen voor orthodontie. Dit zijn tandartsen die zich hebben toegelegd op orthodontie. Zij hebben een aanvullende opleiding of cursus gevolgd en hebben veel ervaring met orthodontie. Samen met u zorgen zij ervoor dat u kunt genieten van een mooi, gaaf en gezond gebit.

tandarts Doetichem - Dental Clinics Doetinchem CentrumImplantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren tandarts-implantologen kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.