Ga naar de hoofdinhoud
uit 551 reviews

Kies voor de beste tandarts in Doetinchem

Onze twee tandartspraktijken in Doetinchem richten zich, naast de algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Bij beide tandartspraktijken kun je onder andere terecht voor orthodontie, implantologie en mondhygiëne.

tandarts Doetinchem Centrum - tandartspraktijk Dental Clinics Doetinchem

Dental Clinics Doetinchem Centrum

Naast de winkelstraten in het centrum van Doetinchem is Dental Clinics Doetinchem Centrum gevestigd. Dankzij de centrale ligging kun je het winkelen goed combineren met een bezoek aan de tandarts. Buiten werktijd naar de tandarts? Ook dat is mogelijk. Het team staat ook ’s avonds voor jou klaar; de tandartspraktijk is iedere dinsdag tot 21.00 uur geopend.

Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan

Woon je in het oosten van Doetinchem? Dan is Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan wellicht de tandartspraktijk voor jou. In deze praktijk kun je ook buiten werktijd terecht; de tandartspraktijk is op dinsdag tot 21.00 uur geopend.

Een beugel nodig?

Bij Dental Clinics Doetinchem Centrum ben je van harte welkom voor een beugelbehandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door tandartsen voor orthodontie. Dit zijn tandartsen die zich hebben toegelegd op orthodontie. Zij hebben een aanvullende opleiding of cursus gevolgd en hebben veel ervaring met orthodontie. Samen met jou zorgen ze ervoor dat je (weer) kunt genieten van een mooi, gaaf en gezond gebit.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Doetinchem?

Meld je hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Liever eerst meer informatie? Bekijk dan de praktijkpagina van Dental Clinics Doetinchem Centrum of Dental Clinics Doetinchem Lohmanlaan voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Doetinchem Lohmanlaan

Zeer tevreden met de behandeling, als erg prettig ervaren. Alle handelingen worden goed uitgelegd en besproken. (ik vind dit erg prettig) Vriendelijke medewerker (Maria) die net als ikzelf blij was met het resultaat.

Astrid Kleinreesink
Dental Clinics
Doetinchem Lohmanlaan

Goed gevoel bij de deskundigheid en vriendelijkheid van de medewerkers. Luisteren goed om samen tot de juiste behandelingen te komen.

Ton Ton
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Heb hier een Airsmile onzichtbare beugelbehandeling gehad bij Paul. Goede uitleg en duidelijkheid over verloop en de kosten. Erg tevreden over het resultaat, ik kan weer lachen!

Erik Tiemensma
Dental Clinics
Doetinchem Lohmanlaan

Een zeer prettige praktijk. Zowel de tandarts als mondhygieniste is zeer kundig en prettig in omgang. Leggen alles goed uit en lijken niet onnodig het hele gebit te willen vervangen. Heb vele mondhygienisten gehad in de afgelopen jaren, maar Anouk is bij verre de beste die ik gehad heb. De praktijk is zeer aan te raden!

Ro
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Eric Joon
Dental Clinics
Doetinchem Lohmanlaan

vakkundig en vriendelijk geholpen.

Fam Schoenaker
Dental Clinics
Doetinchem Lohmanlaan

Wederom fijne behandeling

Stal Merenbroek
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Vakkundig, Vriendelijk en Goede adviezen

Ruud Wind
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Professionals, die zeer zorgvuldig en ook voorzichtig te werk gaan. Eind november een kwart van mn kies afgebroken (tijdens het eten). Dit werd de volgende dag in een paar minuen voorzien van noodvulling. Een paar dagen later al gefixed met permanente vulling. Top.

Carsten Hermans
Dental Clinics
Doetinchem Centrum

Positief, vriendelijk en professioneel.

Annet Köster