Uw tandarts in Gouda Burghvliet

Dental Clinics Gouda Burghvliet is een gezellige en professionele tandartsengroepspraktijk nabij het centrum van Gouda. Hier bent u van harte welkom voor complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Gouda Burghvliet

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk.
  • Ook voor o.a. preventie, mondhygiëne, een prothese en een wortelkanaalbehandeling.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0182 – 550 366.

Een beugel bij Dental Clinics Gouda Burghvliet

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Gouda.

Spoedgeval

  • Tijdens onze openingstijden kunt u ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via 085 – 105 17 60. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Voor pijnklachten of spoedgevallen buiten werktijden of in het weekend kunt u contact opnemen met Dental365 Spoed Tandarts Gouda gevestigd aan de Limburg Stirumstraat 1, 2805 BD Gouda. Dental365 Gouda  is 24/7 telefonisch bereikbaar op:  085- 0189444

Praktijkimpressie

Een leven lang een gezonde mond

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Voorkomen is immers beter dan genezen. Onze mondhygiënisten werken er samen met u aan om uw mond gezond en fris te houden. Zij zijn uw coach op weg naar een leven lang een gezonde mond. Voor een bezoek aan de mondhygiënist heeft u geen verwijzing van uw tandarts nodig.

Een perfect passende kroon of brug

Wanneer (een deel van) uw tand of kies verloren is gegaan, kan een kroon of brug een uitkomst bieden. Een kroon is een kapje van metaal of porselein dat op een afgeslepen tand of kies wordt geplaatst. Een kroon wordt gebruikt om een tand of kies op te bouwen, bijvoorbeeld wanneer deze is afgebroken of te vaak is gevuld. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, biedt een brug de oplossing. Een brug bestaat uit meerdere kronen, met een zwevend tussendeel dat de verloren tand of kies vervangt.

Spoed

  • Tijdens onze openingstijden zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 0182 – 550 366. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • In de avonden of het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij Dental 365, tel: 085 – 105 17 60. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het u niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.