Helaas hebben wij momenteel een patiëntenstop en is het dus niet mogelijk om u bij ons in te schrijven.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Groningen De Ommelanden (voorheen Dental Clinics Groningen Vinkhuizen). Wij zijn een moderne en professionele tandartsengroepspraktijk aan de Friesestraatweg 219 (voormalige melkfabriek De Ommelanden) in Groningen West. Bij ons bent u altijd welkom voor mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Onze teamleden staan dagelijks voor u klaar en werken graag met u samen aan een gezond gebit en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. Slechts tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld.

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 050– 57 11 200.

Dental Clinics Groningen De Ommelanden

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast de periodieke controle kunt u bij ons ook terecht voor o.a. mondhygiëne, een kroon en angst
  • 5 dagen per week geopend
  • U wordt professioneel en snel geholpen, bij acute problemen nog dezelfde dag
tandarts Groningen West - tandarts Dental Clinics Groningen De Ommelanden

Kronen

U kunt om verschillende redenen voor een kroon kiezen: het missen van een (stuk van) een tand of kies, problemen bij het eten, of voor de schoonheid van uw gebit. Een kroon is een kapje dat over een tand of kies wordt geplaatst. Wij maken de kroon van porselein, voor een mooi en natuurlijk resultaat. Zo krijgt u weer een stralende lach!

Angstige patiënten

Het kan zijn dat u angstig bent en/of erg tegen een behandeling opziet. Dat begrijpen wij heel goed, dit is niet iets waar u dagelijks mee te maken heeft. Daarom vinden wij het erg belangrijk om u vooraf goed te informeren, door uitleg te geven en een stapsgewijze aanpak te hanteren. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Praktijkimpressie

Spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Bij ernstig tandletsel of een ongeval kunt u tijdens onze openingstijden naar onze praktijk bellen: 050 – 57 11 200.
  • Ook indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen,  kunt u naar de praktijk bellen: 050 – 57 11 200. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.