uit 386 reviews

Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Nieuwegein, jouw tandarts in het stadscentrum van Nieuwegein. In onze moderne en professionele tandartspraktijk vind je complete mondzorg voor het hele gezin. Onze behandelaren hebben verschillende aandachtsgebieden en specialismen. Wij werken nauw samen en bieden je alle mondzorg onder één dak.

Een optimale mondgezondheid

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Naast algemene mondzorg ook o.a. kaakchirurgie, implantaten (in één dag) of kindertandheelkunde
  • Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat
  • Ook zaterdagen geopend
  • Wij hanteren eerlijke tarieven die zijn vastgesteld door de overheid

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Nieuwegein

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Nieuwegein kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Alain Patho

Tandarts-directeur
BIG: 69913495202

Aandachtsgebied: Implantoloog NVOI

Lydia Ducaat-Schijven

Praktijkmanager

Ramon Meima

Praktijkmanager

Adelitha van Gameren

Paro preventie-assistent

Alexander Nalmbantis

Tandartsassistent

Alvaro Díaz de Alda González Del Río

Tandarts
BIG: 49916364102

tandarts Utrecht Oost - kind - poetshoek Dental Clinics Utrecht Maliebaan

De beste zorg voor het melkgebit

Goede zorg voor het melkgebit is belangrijk voor het ontwikkelen van een gezond blijvend gebit. Daarom kunnen kinderen terecht bij Fariba Nowzari en Safaa Soultana. Zij richten zich op kindertandheelkunde en besteden veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Dankzij een tijdige aanpak kunnen we de kans op problemen in de mond verkleinen.

DC Nieuwegein 41

Kroon in één dag met Cerec

Voor keramische gebitsrestauraties werken wij met de ultramoderne Cerec CAD/CAM-techniek. We scannen de tand of kies die moet worden vervangen. Deze zetten we om in een ontwerp voor de 3D printer, die uit ijzersterk keramiek een perfect passende kroon, brug of inlay print. En dit allemaal in één behandeling!

Invisalign onzichtbare beugel tandarts Dental Clinics Diemen

Doorzichtige beugel voor volwassenen

Steeds meer volwassenen kiezen voor een beugel. In de meeste gevallen gaat de voorkeur bij deze groep uit naar een doorzichtige beugel, zoals de beugel van Invisalign. De behandeling met Invisalign bestaat uit het dragen van een reeks bijna onzichtbare, verwijderbare aligners. Deze aligners worden exact afgestemd op jouw tanden en tandvlees, waardoor deze perfect passen en het beste hun werk kunnen doen.

Welke beugel het meest geschikt voor jou is, is afhankelijk van het gewenste eindresultaat en de huidige stand van jouw kaken en gebit. Een beugel kan ook de oplossing zijn tegen slaapapneu.

Voor de meer complexere orthodontische behandelingen verwijzen wij je door naar een orthodontist. Deze is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen. Wij werken hiervoor nauw samen met TopOrtho Nieuwegein.

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 030 – 605 70 00. Mogelijk kunnen wij je dezelfde dag nog helpen.
  • Indien je buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt je bellen naar de Mondzorg Poli: 030 – 303 97 50. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. De Mondzorg Poli is gevestigd aan de Daltonlaan 400 in Utrecht. Kijk voor meer informatie op de website.

Jow afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Nieuwegein

Zeer tevreden over de tandarts Lara Rutten. Fijn om uitleg te krijgen wat er gaat gebeuren. Neemt rustig de tijd bij de behandeling.

Sjaak Evers
Dental Clinics
Nieuwegein

❤️

Mischa Veenstra
Dental Clinics
Nieuwegein

De behandeling was ontzettend goed. Nauwelijks pijn en heel erg kundig

Joce Ruis
Dental Clinics
Nieuwegein

Voor

NEVIN TUTAR
Dental Clinics
Nieuwegein

Nicole Veringmeier is een prima mondhygiëniste.

Saskia Wieberdink
Dental Clinics
Nieuwegein

Zeer tevreden over de tandarts en mondhygiënist. Ze gaan professioneel te werk. Ze zijn vriendelijk en je kan erop vertrouwen dat ze weten wat ze doen. Tandarts Marcel heeft leuke humor.

Pim S.
Dental Clinics
Nieuwegein

Deze praktijk is echt onnodig duur vergeleken met andere praktijken die implantaten aanbieden. Scheelt zo 700 euro. Kliniek voor de tandheelkunde biedt voor veel minder geld implantaten aan en zij zijn veel klantvriendelijker. Bij deze kliniek zouden ze standaard een botopbouw doen, terwijl dat niet eens nodig bleek bij de andere kliniek. Gelukkig ben ik na de (veel te dure) intake gestopt en overgestapt. Alsnog was ik uiteindelijk goedkoper uit (zelfs met een dubbele intake). Privatisering in de zorg, prima, maar dan hebben consumenten ook de taak om zoveel mogelijk eerlijke reviews te schrijven om elkaar te informeren.

Thomas Kuijpers
Dental Clinics
Nieuwegein

Waren 15 gaatjes maar geweldig gerustgesteld door tandarts goede tips gekregen en veel afspraken om het rustig tot een goed eind resultaat te brengen,leuke tandarts erg content en wist elke keer mijn voornaam te noemen

Marcel Bliekendaal
Dental Clinics
Nieuwegein

DENTAL CLINICS STEELT JE GELD. Ik ben al 6 maanden bezig met een onterechte nota die ik volgens de tandarts niet hoef te betalen omdat ik verzekerd ben, maar wel constant rekeningen ontvang thuis. Ik heb hierbij meerdere e-mails gestuurd (de laatste was op 25-05) met bewijs en tot heden is er niet op gereageerd. Ik heb ook meerdere keren gebeld. Hierbij werd er telkens gezegd dat er “of later terug gebeld zou worden of de mail later beantwoord ging worden” wat dus NOOOIT gebeurd. Ik vind het teleurstellend hoe dental clinics zo met zijn klanten om gaat. SCHRIJF JE HIER NIET IN!!!!

Juliana Martinez
Dental Clinics
Nieuwegein

Het was zo'n andere praktijk toen Iris Wernert er nog was. Het hele concept van Dental Clinics is zoveel mogelijk geld verdienen aan onnodige behandelingen. Vraag altijd een second opinion. Ze proberen alles (operaties/Ortho/enz) binnen de praktijk te houden, zodat ze zelf het geld kunnen opstrijken. Elke keer wordt er wel iets nieuws bedacht wat ze kunnen doen om geld te verdienen. Daarnaast maken ze gebruik van uiterst dure apparatuur, waardoor ze nog meer geld kunnen opstrijken. Tandartsen spreken amper Nederlands, mondhygiëniste komt regelrecht bij de slager vandaan. Afspraken lopen vrijwel altijd uit of worden last minute afgezegd. De kaakchirurg die ik later in het ziekenhuis trof was geschokt door wat ze (onnodig) hadden aangericht. Prima praktijk als je geld genoeg hebt en een hoge pijngrens. Geef je om je leven, je gebit en je portemonnee, ga dan niet naar een praktijk die onder deze keten valt.

Janneke
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?