Uw tandarts in Nunspeet

Dental Clinics Nunspeet is een moderne tandartsengroepspraktijk, gelegen in het oosten van Nunspeet. Hier bent u van harte welkom voor complete tandheelkundige zorg voor het hele gezin. We streven naar optimale kwaliteit en u kunt erop rekenen dat u altijd volgens de laatste inzichten en met behulp van de modernste technieken wordt behandeld.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze tandartspraktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie: 0341 – 256 692.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Nunspeet:

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne tandartspraktijk in Nunspeet-Oost.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne, Invisalign-behandeling en wortelkanaalbehandelingen.
  • Wij hanteren de door de overheid vastgestelde tarieven. U betaalt nooit meer dan nodig is.
  • 5 dagen per week geopend.

Spoed

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals een ernstig tandletsel of een ongeval, naar de tandartspraktijk bellen: 0341 – 256 692. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • Indien u buiten onze openingstijden moet worden geholpen, kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 8602 van het Isala ziekenhuis in Zwolle. Dit telefoonnummer is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen. Meer informatie is te vinden op www.tandartsspoedpraktijk.nl

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. In het weekend, of als de tandartspraktijk telefonisch niet bereikbaar is, is het ook mogelijk om de afspraak af te zeggen door middel van een e-mail. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.