Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Pijnacker. U vindt ons in het gezondheidscentrum de Kroon, in de nieuwbouwwijk Keijzershof. Onze gezellige en professionele praktijk biedt u alle gemakken voor een comfortabele tandartsbehandeling voor het hele gezin. Wij werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Preventie en mondhygiëne

Ons doel is om samen met u een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Onze preventie-assistent Sylvia helpt u bij het voorkomen van tandvleesproblemen. Indien u al tandvleesproblemen heeft, kunt u terecht bij onze mondhygiënisten.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met ons kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Tandartsen Ed van Buuren en Rewie Ramawadh richten zich op implantologie en helpen u graag verder.

tandarts Pijnacker - tandarts Dental Clinics PijnackerPraktische informatie

Het is niet mogelijk om een afspraak via de website of per e-mail in te plannen. U kunt ons bellen voor een afspraak, wij staan u graag te woord.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 015 – 369 88 93. Mogelijk kunnen wij u dezelfde dag nog helpen.
  • Het telefoonnummer van de spoedgevallendienst krijgt u te horen wanneer u buiten de openingstijden naar onze praktijk belt. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Pijnacker - tandarts Dental Clinics PijnackerTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Tarieven tandtechniek

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. Deze tarieven worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Neem een kijkje in de praktijk

Benieuwd hoe onze praktijk eruitziet? Via de onderstaande video kunt u een virtueel kijkje nemen. Of bekijk de foto’s bij de praktijkimpressie.