Uw tandarts in Pijnacker

Onze gezellige en professionele tandartspraktijk, in het gezondheidscentrum de Kroon, biedt u alle gemakken voor een comfortabele tandartsbehandeling voor het hele gezin. Ons doel is om samen met u een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne.

Complete mondzorg voor iedereen

  • Persoonlijke aandacht en op maat gemaakte behandelplannen
  • Naast algehele tandheelkunde bieden wij ook o.a. implantologie, protheses en kindertandheelkunde
  • De tarieven zijn door de overheid vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is
  • Rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
  • Zeer ruime openingstijden, ook in de avond

Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan als patiënt via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 015 – 369 88 93.

 

tandarts Pijnacker - tandarts Dental Clinics Pijnacker

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met ons kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Tandarts Ed van Buuren en Rewie Ramawadh richten zich op implantologie en helpen u graag verder.

Tarieven tandtechniek

De tarieven tandtechniek worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend. De lijst op deze pagina bevat de meest voorkomende behandelingen in onze tandartspraktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Praktijkimpressie

Praktische informatie

Het is niet mogelijk om een afspraak via de website of per e-mail in te plannen. U kunt ons bellen voor een afspraak, wij staan u graag te woord.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 015 – 369 88 93. Bij ernstig letsel of een ongeval helpen wij u nog dezelfde dag.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.