Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Pijnacker. U vindt ons in het gezondheidscentrum de Kroon, in de nieuwbouwwijk Keijzershof. Onze gezellige en professionele praktijk biedt u alle gemakken voor een comfortabele tandartsbehandeling voor het hele gezin. Wij werken met elkaar samen om uw mond schoon en gezond te houden. De tarieven zijn door de overheid vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Preventie en mondhygiëne

Ons doel is om samen met u een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Daarom besteden wij veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Onze preventie-assistenten helpen u bij het voorkomen van tandvleesproblemen. Indien u al tandvleesproblemen heeft, kunt u terecht bij onze mondhygiënisten.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met ons kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. Tandartsen Ed van Buuren en Rewie Ramawadh richten zich op implantologie en helpen u graag verder.

tandarts Pijnacker - tandarts Dental Clinics PijnackerPraktische informatie

Het is niet mogelijk om een afspraak via de website of per e-mail in te plannen. U kunt ons bellen voor een afspraak, wij staan u graag te woord.

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens onze praktijkuren zijn wij voor spoedgevallen bereikbaar op ons reguliere telefoonnummer: 015 – 369 88 93. Bij ernstig letsel of een ongeval helpen wij u nog dezelfde dag.
  • Buiten onze openingstijden kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365085 – 105 17 60, gevestigd in Rotterdam. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant/per pin dient te worden voldaan.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel worden behandeld.

tandarts Pijnacker - tandarts Dental Clinics PijnackerTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Tarieven tandtechniek

Hieronder vindt u onze inkoopprijzen voor de tandtechniekkosten. Deze tarieven worden conform de richtlijnen van de NZa zonder toeslag aan u doorberekend. De lijst hieronder bevat de meest voorkomende behandelingen in onze praktijk. Wij werken voor de verschillende behandelingen samen met laboratoria en tandtechnici in wie wij vertrouwen hebben en waar we een goede samenwerking mee hebben.

Neem een kijkje in de praktijk

Benieuwd hoe onze praktijk eruitziet? Via de onderstaande video kunt u een virtueel kijkje nemen. Of bekijk de foto’s bij de praktijkimpressie.