Kies uw tandarts in Rotterdam-Zuid

Woont u in het zuiden van Rotterdam en bent u op zoek naar een goede tandarts? Wij verwelkomen u graag bij Dental Clinics Pleinweg of Dental Clinics Zuiderterras. In deze moderne tandartspraktijken in Rotterdam-Zuid kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin waar aandacht voor uw gebit centraal staat. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en pero preventie-assistenten zullen samen met u werken aan een gezonde mond en stralende lach.

Meld u hier direct aan als nieuwe patiënt. Wilt u liever eerst meer lezen over het team of de praktijken? Bezoek dan de praktijkpagina van Dental Clinics Pleinweg en Dental Clinics Zuiderterras. Op deze pagina’s vindt u onder andere alle functies, specialismen en aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze twee tandartspraktijken in Rotterdam-Zuid richten zich naast algemene tandheelkunde op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u een afspraak wilt maken.

  • Dental Clinics Pleinweg
    In de wijk Charlois vindt u Dental Clinics Pleinweg. In deze praktijk kunt u terecht voor complete mondzorg voor het hele gezin. Het ervaren team staat voor u klaar voor onder meer tandheelkundige behandelingen als kroon- en brugwerk, tandbleekbehandelingen en mondhygiëne. Ook bent u in deze praktijk in goede handen als u bang bent voor de tandarts.
  • Dental Clinics Zuiderterras
    Dental Clinics Zuiderterras is gevestigd tegenover Rotterdam Ahoy. In deze praktijk vindt u alle mondzorg onder één dak. U kunt hier onder andere terecht voor implantologie, protheses en het bleken van tanden. Daarnaast behandelt tandarts Sharleena Pink kinderen met angst voor tandheelkundige behandeling en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

orthodontie Tilburg Oost - beugel Dental Clinics Tilburg Reeshof

De onzichtbare beugel: Invisalign

Dental Clinics Zuiderterras biedt Invisalign-behandelingen aan. De Invisalign-behandeling is een vrijwel onzichtbare manier om tanden recht te zetten. Dankzij digitale 3D-beeldvormingstechnologie toont Invisalign je volledige behandelingsplan: van de oorspronkelijke positie van je tanden naar de gewenste eindpositie. Daarna wordt een reeks doorzichtige aligners speciaal voor jou gemaakt om je tanden langzaam te verschuiven.

Kindertandheelkunde

Vanaf het moment dat de eerste tandjes doorbreken kunnen kinderen kosteloos kennismaken met de tandarts. Door kinderen al op jonge leeftijd mee te nemen naar de tandarts kunnen problemen met het gebit worden voorkomen. Ook raken ze op deze manier vertrouwd met het tandartsbezoek. tandarts kinderen Dental Clinics poetsadvies

Toch kan een bezoek aan de tandarts voor kinderen spannend zijn. Dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen Dental Clinics Pleinweg en Dental Clinics Zuiderterras naast al gemene tandheelkunde speciale aandacht voor het behandelen van kinderen.