Ga naar de hoofdinhoud
uit 217 reviews

Jouw tandarts in Vlissingen

Dental Clinics Vlissingen is een moderne tandartspraktijk, gelegen in de binnenstad van Vlissingen. Ons team staat voor jou klaar om te helpen een optimale mondgezondheid te bereiken en te behouden. Hiervoor hebben wij alle mogelijkheden die de moderne tandheelkunde biedt in huis.

Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Vlissingen:

  • De tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Tandartspraktijk in de binnenstad van Vlissingen met moderne apparatuur en de nieuwste technieken
  • Voor o.a. mondhygiëne, tanden bleken en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Vlissingen

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Vlissingen kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan uw tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Raymond Arratoon

Tandarts-directeur
BIG: 59019719502

Aandachtsgebied: implantologie & endodontologie

Cynthia Kok

Praktijkmanager

Alexander Mastbooms

Klinisch prothesetechnieker

Anja Jongman

Tandartsassistent

Charissa

Stagiair tandartsassistent

Cinthia Altabas de Alamo

Tandarts
BIG: 99923631902

Hulp bij spoedgevallen

  • Tijdens onze openingstijden kun je ons bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, bereiken via: 0118 – 414 643. Wij proberen je dezelfde dag nog te helpen.
  • Buiten openingstijden kun je in het geval van spoed kijken op www.tandartswalcheren.nl of naar de praktijk bellen: 0118 – 414 643. Je krijgt dan via het antwoordapparaat het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar je naartoe kunt bellen voor een afspraak. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kun je terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.
    Let op: het is wettelijk verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op jouw komst. Lukt het niet om je afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Vlissingen

Bijzonder goed geholpen, zeker door de altijd vriendelijke tandarts !

Ary Lems
Dental Clinics
Vlissingen

Weer goed geholpen en ik kon snel terecht.

Frank Leijnse
Dental Clinics
Vlissingen

Vriendelijk, zij heeft mij goed geholpen

Dian
Dental Clinics
Vlissingen

Vriendelijk, snel en pijnloos

Barry Volmer
Dental Clinics
Vlissingen

ik heb verschillende tandartsen gehad maar helaas moest ik aan een kunst gebid en heb ik nu nog een nood protese ik ben van plan van aanpak tot uitvoering keurig geholpen en nog ze staan gewoon klaar voor je ook nu nog ook de secatrisses t/m tandtechnisch ze denken met je mee ik zou iedereen dantal clinics aan bevelen ik ga er niet meer weg ze werken netjes en vakkundig volgens de normen en richtlijnen er zijn er die het anders doen maar het is het net niet 👍

edwin czajka
Dental Clinics
Vlissingen

Arratoon: deskundige tandarts, betrouwbaar en super aardig. Eberdien: ook deskundig en net zo aardig.

Willy Knop
Dental Clinics
Vlissingen

In het begin had ik niet zo'n goede ervaring met deze praktijk. Er werken veel tandartsen. Nu heb ik de juiste tandarts daar voor mij gevonden ! ik ben tevreden!

Magdalena Baumgard
Dental Clinics
Vlissingen

Dat het erg is om bij een tandarts aan te komen om een afspraak te maken en dat iemand die de afspraken maakt je slecht behandelt omdat je een emigrant bent en ik geen Nederlands spreek spreekt tegen mij zo dat er geen mensen zo slecht kunnen zijn, en nog steeds een goede mensen de ander sprak me goed en vriendelijk aan, dit is niet goed deze boodschap die ik voor de managers van de kliniek heb gezet. Que mal llegar a un dentista para hacer una cita y que una persona que coja la citas te trate mal como eres un emigrante y no hablo holandés me habla así no puede haber personas así que mal , y todavía ay personas buenas la otra persona me hablo bien y amable , esto no es bueno este mensaje lo pongo para los encargados de la clínica

rabie steki
Dental Clinics
Vlissingen

Zeer zorgvuldige behandeling ondergaan bij deze mondhygiëniste. Goed afgestemd op de cliënt. Prettige ervaring. Hopelijk wordt ze mij de volgende keer weer toegewezen!

Sasja Kool
Dental Clinics
Vlissingen

Ik zit nu een jaar bij deze tandartspraktijk, en ik heb nu 3 verschillende tandartsen gehad. Allemaal gaan ze weer terug naar waar ze vandaan komen. Niet fijn

Suleika Van Zweeden
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?