Kies ook voor de beste tandarts in Zoetermeer

Welkom bij Dental Clinics in Zoetermeer. U bent samen met uw gezin van harte welkom voor de meest complete mondzorg in de regio. Onze teams helpen u graag verder, binnen een moderne en professionele tandartspraktijkomgeving.

tandarts Zoetermeer centrum - tandarts Dental Clinics Zoetermeer NabijComplete mondzorg voor het hele gezin

U kunt in Zoetermeer op twee locaties bij ons terecht: Dental Clinics Zoetermeer Nabij en Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert. De teams richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Zo kunnen we samen met u werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft.

Vastgestelde tandarts tarieven

Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer voor een tandheelkundige behandeling dan nodig is.

Kiest u ook voor de beste tandarts?

Meld u direct aan als patiënt of neem telefonisch contact op met de receptie. De contactgegevens, openingstijden en meer informatie over de tandartspraktijken en teams vindt u op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Zoetermeer Nabij en Dental Clinics Zoetermeer Seghwaert. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren en een foto impressie van de tandartspraktijk.

Aanmelden als patiënt

Uw persoonlijk behandelplan

Tijdens het periodiek mondonderzoek controleert de tandarts in 10 stappen uw totale mondgezondheid. Hierdoor kunnen we het risico op mondziekten, zoals tandbederf en tandvleesontstekingen, scherp in de gaten houden. Op basis hiervan wordt er een persoonlijk behandelplan voor u opgesteld. Want iedere mond en ieder gebit is anders en dit vraagt om een op maat gemaakte aanpak. Zo bent u verzekerd van de beste mondzorg voor uw situatie.

tandartspraktijk Zoetermeer centrum - receptie Dental Clinics Zoetermeer NabijOok voor mondhygiëne

Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid. Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals gaatjes, ontstoken tandvlees en parodontitis. Bij beide tandartspraktijken zijn diverse mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten aanwezig. Zij hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.