Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

tandarts Den Haag - Dental Clinics - tandartsKies ook voor de beste tandarts in Den Haag

Kiest u ook voor de beste tandarts? U bent van harte welkom in onze drie moderne tandartsengroepspraktijken. In het noorden van de stad vindt u Dental Clinics Den Haag, gevestigd op twee locaties die op loopafstand van elkaar vandaan liggen. U vindt ze aan de Laan van Meerdervoort en de Thomsonlaan. In het zuiden van Den Haag vindt u Dental Clinics Wateringse Veld.

Meer informatie over de teams, openingstijden en contactgegevens vindt u op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Den Haag locatie Laan van Meerdervoort, locatie Thomsonlaan en Dental Clinics Wateringse Veld. Hier staan ook alle functies en aandachtsgebieden van de teamleden. Uiteraard kunt u ons telefonisch of per e-mail bereiken. De contactgegevens vindt u bovenaan op deze pagina. Of meld u hier direct aan als patiënt.

Kindertandheelkunde

kindertandarts Den HaagIndien uw kind angst voor de tandarts, gedragsproblemen of al op jonge leeftijd veel gaatjes heeft, kan hij/zij terecht bij ons kinderteam op de locatie Thomsonlaan. Het kinderteam bestaat uit o.a. tandarts Mirèse Swinkels, tandarts Peggy Sakellariou, tandarts Lotte Pouwels en diverse assistentes. Zij hebben veel ervaring in het behandelen van onder andere angstige kinderen. Het kinderteam zorgt ervoor dat uw kind stapsgewijs aan de behandeling went, zodat hij/zij na het behandeltraject mogelijk weer door een reguliere tandarts kan worden geholpen. Heeft u interesse in een behandeling voor uw kind door ons kinderteam? Lees hier meer informatie over de kindertandarts.


Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met de tandarts-implantoloog kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling. U kunt voor een implantaat terecht bij Dental Clinics aan de Thomsonlaan.

receptie Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort3D-röntgenfoto met de CBCT-scan

Voor sommige complexe behandelingen, zoals het plaatsen van een implantaat, geeft een normale röntgenfoto onvoldoende informatie. Er is dan bijvoorbeeld niet duidelijk genoeg te zien hoeveel bot er aanwezig is en hoe de zenuwbanen lopen. In deze gevallen kunt u worden doorverwezen voor een CBCT-scan. Dit is een moderne techniek, waarmee we een zeer nauwkeurige 3D-foto van het gebit en de kaak kunnen maken.