Uw tandarts in Ermelo

 

We bieden tandheelkundige zorg in een breed pakket met nadruk op het voorkomen (preventie) van gebitsproblemen bij kinderen, jeugd en volwassenen. Als team hebben we een eigen visie op patiëntenbenadering. We werken nauw samen zodat er tijd en aandacht is voor u als patiënt.

Waarom Dental Clinics Ermelo

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
  • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
  • Ruime openingstijden, ook ‘s avonds en op zaterdag
  • U wordt goed en snel geholpen

Wat wij belangrijk vinden

Voor de jeugd verzorgen we behandelingen van gaatjes tot het reguleren van het blijvend gebit (orthodontie). Voor volwassenen is de zorg gericht op gezond tandvlees, het behoud van stevige mooie tanden en kiezen en herstel van verloren gebitsdelen. We weten als geen ander dat een gezond en stevig gebit en een verzorgde stralende lach veel toevoegen aan de kwaliteit van het leven.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Naast periodieke controle kunt u bij ons ook terecht voor o.a. implantologie, endodontologie, orthodontie, protheses en jeugd- en kindertandheelkunde.

Ons team staat graag voor u klaar!

Praktijkimpressie

Verwijspraktijk voor kindertandheelkunde

Kinderen vinden een bezoek aan de tandarts soms erg spannend. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Dit vraagt om extra expertise en aandacht. Teamlid Margot de Groot – Nievaart is gespecialiseerd in kindertandheelkunde. Als tandarts-pedodontoloog (kindertandarts) zorgt zij er samen met het team voor dat uw kind stapsgewijs aan de behandeling went, waardoor veel angst kan worden verminderd.

De kinderverwijspraktijk is bedoeld voor kinderen die door andere tandartsen naar de kindertandarts worden verwezen. Een verwijzing naar de kindertandarts kan verschillende redenen hebben. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Voor de kinderverwijspraktijk is een verwijzing van de tandarts noodzakelijk. Wanneer uw kind zonder verwijzing naar Dental Clinics Ermelo komt wordt hij/zij niet behandeld door de kindertandarts, maar door een tandarts met affiniteit voor kindertandheelkunde binnen het team.

Meer informatie over onze kindertandarts vindt u hier.

tandartspedodontoloog Ermelo - kindertandarts Dental Clinics ErmeloPijnklachten en spoedgevallen

  • Bij tandletsel kunt u direct contact met ons opnemen via 0341 – 560 123.
    Voor (pijn) klachten: indien u voor 11 uur contact opneemt met de praktijk, streven wij ernaar, u nog dezelfde dag te helpen. Voor de kinderverwijspraktijk vragen we u voor 9 uur te bellen.
  • Buiten onze openingstijden (van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur) kunt u bellen naar de Tandarts Spoed Praktijk. Zij zijn te bereiken via 0900 – 8602.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.