Ga naar de hoofdinhoud
uit 180 reviews

Jouw tandarts in Ermelo

We bieden tandheelkundige zorg in een breed pakket met nadruk op het voorkomen (preventie) van gebitsproblemen bij kinderen, jeugd en volwassenen. Als team hebben we een eigen visie op hoe wij patiënten benaderen. We werken nauw samen, zodat er tijd en aandacht is voor jou als patiënt.

Waarom Dental Clinics Ermelo

  • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
  • Moderne, frisse en professionele tandartspraktijk
  • Een behandelplan op maat & persoonlijke aandacht
  • Ruime openingstijden
  • Je wordt goed en snel geholpen

Wat wij belangrijk vinden

Voor kinderen verzorgen we behandelingen van gaatjes tot het reguleren van het blijvend gebit (orthodontie). Voor volwassenen is de zorg gericht op gezond tandvlees, het behoud van stevige mooie tanden en kiezen en herstel van verloren gebitsdelen. We weten als geen ander dat een gezond en stevig gebit en een verzorgde stralende lach veel toevoegen aan de kwaliteit van het leven.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Naast periodieke controle kun je bij ons ook terecht voor o.a. implantologieendodontologieorthodontieprotheses en jeugd- en kindertandheelkunde.

Ons team staat graag voor je klaar!

Onze tandartspraktijk

Onze behandelingen bij Dental Clinics Ermelo

Met een persoonlijke aanpak en tandheelkundige zorg van hoge kwaliteit, zorgen wij voor een gezond gebit en goed gevoel bij onze patiënten.

Bij Dental Clinics Ermelo kun je onder andere terecht voor:

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Wij verzorgen periodiek mondonderzoek (PMO) en stemmen dit af op jouw persoonlijke mondgezondheid en behoeften.

Last van gevoelige tanden, bloedend of teruggetrokken tandvlees, een slechte adem of staan je tanden wat los? Bezoek de mondhygiënist.

Een gezond gebit heeft alles te maken met gezond tandvlees. Samen zorgen we ervoor dat jouw tandvlees gezond blijft.

Ons team

Marije de Ruiter - Pul

Officemanager

Heleen de Groot

Klinisch manager / tandarts
BIG: 69922816602

Debora van der Linden

Tandartsassistent

Anne Rose Broekhuis

Tandartsassistent

Babette van Ruler - Smit

Tandarts
BIG: 99923901802

Bianne van de Kamp - Bakkenes

Preventie-assistent

tandartspedodontoloog Ermelo - kindertandarts Dental Clinics Ermelo

Rolstoeltoegankelijk

Onze tandartspraktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een tandartspraktijk met de juiste voorzieningen.

Hulp bij spoedgevallen

  • Bij tandletsel kun je direct contact met ons opnemen via 0341 – 560 123.
    Voor (pijn) klachten: indien je voor 11 uur contact opneemt met de praktijk, streven wij ernaar, je nog dezelfde dag te helpen.
  • Buiten onze openingstijden (van vrijdag 17.00 uur tot maandag 08.00 uur) kun je bellen naar de Tandarts Spoed Praktijk. Zij zijn te bereiken via 0900 – 8602.

Jouw afspraak annuleren

Als je een afspraak hebt gemaakt, rekenen wij op je komst. Lukt het niet om de afspraak na te komen, dan vragen wij je dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Wat onze patiënten vinden

Wij streven naar de beste tandheelkundige zorg
Dental Clinics
Ermelo

Vriendelijke en goede behandeling

Hrant Vartanian
Dental Clinics
Ermelo

Zeer klantvriendelijk en klantgericht. Altijd een prettige ervaring, wat een fijne bijkomstigheid is bij een tandarts :)

Jeroen Van de Beek
Dental Clinics
Ermelo

Een betere tandarts vind je niet!

Ido Kuiper
Dental Clinics
Ermelo

Fijne praktijk. Werken op afspraak. Duidelijke communicatie. Vriendelijk en kundig personeel.

Petra Van De Glind
Dental Clinics
Ermelo

Altijd vriendelijk, nemen de tijd voor het hele gezin! Na afloop nette uitleg over watvoor bevindingen er bij de kinderen zijn gedaan! Ga zo door!

Irene Nederveen
Dental Clinics
Ermelo

Fijne mensen die hun vak verstaan en hun werk goed en grondig doen. Respect voor hen en deze tandartspraktijk is zeker aan te bevelen. 04.2023 BvW

Bert van Wingerden
Dental Clinics
Ermelo

Nadat ik belde vanwege een afgebroken vulling, kon ik binnen een uur terecht. Werd meteen geholpen: kies gevuld. Erg prettige en vakkundige service.

Rita Vaessen
Dental Clinics
Ermelo

Ik vind deze praktijk geweldig!! de liefde, zorg en aandacht die de medewerk(st)ers aan mij geven, zeker na het overlijden van mijn man, vind ik uniek!! Fred zou hetzelfde zeggen!! ze zijn uniek!!

Fred Kooi
Dental Clinics
Ermelo

Erg fijne tandarts die ook beseft dat het niet altijd prettig is om naar de tandarts te gaan. Zeer prettig in begeleiding door iedere stap aan te kondigen en regelmatig te toetsen of alles nog goed gaat. Nog steeds niet mijn favoriete tijdverdrijf maar ik zie er niet meer tegenop. Hoe ze met kinderen omgaan? De foto zegt genoeg!

Rik Van Raalte
Dental Clinics
Ermelo

Al jaren zijn wij met ons gezin bij deze praktijk Je wordt altijd vriendelijk en vakkundig geholpen. Door zowel de tandartsen, assistenten en mondhygiënist J. Schuurkamp. Ook de kinderen gaan met plezier. Deze praktijk kunnen wij zeer aanbevelen.

Lenny Vijfhuizen
Dental Clinics - Gezondheid & het gebit – Dental Clinics

Je bent van harte welkom!

Nieuwe patiënt?