Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Lemmer. Een moderne tandartsengroepspraktijk, waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.

Dental Clinics Lemmer

  • Dé tandartspraktijk voor volwassen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat
  • Naast periodieke controle bieden wij ook o.a. preventie en het bleken van uw tanden
  • Goede bereikbaarheid en een rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
  • Actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld

Ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens en buiten onze openingstijden belt u voor spoedgevallen ons reguliere telefoonnummer: 0514 – 561 379. Indien wij al gesloten zijn, krijgt u via de telefoonbeantwoorder het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts te horen. Houd daarom pen en papier bij de hand om de gegevens te noteren.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst Dental365: 085-0189438.Adres Dental365 Sneek: Bolswarderbaan 1, 8601 ZK Sneek. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak dan tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.