Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Lemmer. Een moderne tandartsengroepspraktijk, waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.

Dental Clinics Lemmer

  • Dé tandartspraktijk voor volwassen en kinderen
  • Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat
  • Naast periodieke controle bieden wij ook o.a. preventie en het bleken van uw tanden
  • Goede bereikbaarheid en een rolstoeltoegankelijke tandartspraktijk
  • Actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld

Praktijkimpressie

Ernstig tandletsel of een ongeval

  • Tijdens en buiten onze openingstijden belt u voor spoedgevallen ons reguliere telefoonnummer: 0514 – 561 379. Indien wij al gesloten zijn, krijgt u via de telefoonbeantwoorder het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts te horen. Houd daarom pen en papier bij de hand om de gegevens te noteren.
  • Op werkdagen na 17.00 uur en in het weekend kunt u uitsluitend in geval van een nabloeding, een ongeval of zeer ernstige pijnklachten bellen met de Tandartsenspoedzorg Súdwest Fryslan via telefoonnummer 085 – 822 16 60.
  • Tijdens de Corona pandemie kunt u NIET zonder telefonisch overleg met de tandartsenspoedzorg naar het tandartsenspoedplein van het Antoniusziekenhuis in Sneek komen.
  • Houd er rekening mee dat de kosten van de behandeling tijdens de avond en weekenddienst contant dienen te worden betaald en dat u een geldig identiteitsbewijs moet kunnen tonen. Er is een geldautomaat aanwezig in de centrale hal van het Antoniusziekenhuis Sneek

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak dan tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.