Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Lemmer. Een moderne tandartsengroepspraktijk, waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.

Bij ons kunt u terecht voor een behandeling van de tandarts of mondhygiënist en u kunt altijd rekenen op mondzorg van de hoogst mogelijke kwaliteit. Tegen prijzen die conform zijn aan de tarieven die zijn vastgesteld door de overheid. U kunt bij ons gratis voor de deur parkeren.

tandarts Lemmer - tandarts Dental Clinics LemmerPreventieve, reguliere en esthetische mondzorg

Bij Dental Clinics Lemmer kunt u terecht voor al uw vragen en gebitsproblemen. Of het nu om een periodieke controle gaat, een brug, kroon of implantaat, preventie van tandvleesproblemen, protheses of het bleken van uw tanden; we helpen u professioneel en snel. Bij acute problemen nog dezelfde dag.

Persoonlijke aandacht

Wat ons betreft vormen persoonlijke aandacht en heldere communicatie de basis van elke behandeling. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Omdat een persoonlijke kennismaking de beste start van een goede relatie vormt, nodigen we u van harte uit voor een vrijblijvende rondleiding. Wilt u een keer langskomen, bel of mail ons even, dan maken we meteen een afspraak. We hopen u snel te zien.

tandarts Lemmer - tandarts Dental Clinics LemmerPraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Tijdens en buiten onze openingstijden belt u voor spoedgevallen ons reguliere telefoonnummer: 0514 – 561 379.
    Indien wij al gesloten zijn, krijgt u via de telefoonbeantwoorder het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts te horen. Houd daarom pen en papier bij de hand om de gegevens te noteren.
  • Op werkdagen na 17.00 uur kunt u uitsluitend in geval van een nabloeding of ongeval contact opnemen met de Tandartsenspoedzorg Súdwest Fryslan in het Antonius Ziekenhuis in Sneek, telefoonnummer 058 – 845 09 39.
  • Op zaterdag, zondag en feestdagen kunt u, in het geval van een nabloeding, ongeval of zeer acute pijnklacht die niet kan wachten tot de volgende werkdag, om 14:00 naar het spreekuur komen van de Tandartsenspoedzorg Súdwest Fryslan in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
    Houdt u er wel rekening mee dat de kosten van de behandeling tijdens de avond en weekenddienst contant dienen te worden betaald en dat u een geldig identiteitsbewijs kunt tonen. Er is een geldautomaat aanwezig in de centrale hal van het Antoniusziekenhuis Sneek.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van rolstoel naar tandartsstoel niet mogelijk is, kan de patiënt eventueel in de rolstoel behandeld worden of verwijzen we door naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Lemmer - tandarts Dental Clinics LemmerTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.