Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Lemmer. Een moderne tandartsengroepspraktijk, waar u complete tandheelkundige zorg vindt voor het hele gezin. Onze ervaren specialisten werken flexibel en efficiënt, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Of u nu komt voor een periodieke gebitscontrole of een specialistische behandeling bij de tandarts, wij behandelen u volgens de nieuwste ontwikkelingen op tandheelkundig gebied.

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van complete mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier of bel direct voor een afspraak: 0514 – 561 379.

Dental Clinics Lemmer

 • Dé tandartspraktijk voor volwassen en kinderen
 • Persoonlijke aandacht en een behandelplan op maat
 • Naast periodieke controle bieden wij ook o.a. preventie en het bleken van uw tanden
 • Goede bereikbaarheid en een rolstoeltoegankelijke praktijk
 • Actuele tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld

Praktijkimpressie

Ernstig tandletsel of een ongeval

 • Tijdens en buiten onze openingstijden belt u voor spoedgevallen ons reguliere telefoonnummer: 0514 – 561 379.
  Indien wij al gesloten zijn, krijgt u via de telefoonbeantwoorder het telefoonnummer van de dienstdoende tandarts te horen. Houd daarom pen en papier bij de hand om de gegevens te noteren.
 • Op werkdagen na 17.00 uur kunt u uitsluitend in geval van een nabloeding of ongeval contact opnemen met de Tandartsenspoedzorg Súdwest Fryslan in het Antonius Ziekenhuis in Sneek, telefoonnummer 058 – 845 09 39.
 • Op zaterdag, zondag en feestdagen kunt u, in het geval van een nabloeding, ongeval of zeer acute pijnklacht die niet kan wachten tot de volgende werkdag, om 14:00 naar het spreekuur komen van de Tandartsenspoedzorg Súdwest Fryslan in het Antonius Ziekenhuis in Sneek. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.
  Houdt u er wel rekening mee dat de kosten van de behandeling tijdens de avond en weekenddienst contant dienen te worden betaald en dat u een geldig identiteitsbewijs kunt tonen. Er is een geldautomaat aanwezig in de centrale hal van het Antoniusziekenhuis Sneek.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.