uit 736 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Maastricht

In Maastricht zijn drie Dental Clinics tandartspraktijken gevestigd. In alle drie de praktijken staat aandacht voor jouw gebit voorop. Het team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten staat graag voor jou klaar om samen met jou te werken aan een gezonde mond en een stralende lach. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

tandartspraktijk Maastricht Centrum - gebouw Dental Clinics Maastricht Centrum

Dental Clinics Maastricht Centrum

In de buurt van het centrum van de stad vind je Dental Clinics Maastricht Centrum. Naast de algemene tandheelkundige behandelingen, kun je bij het team terecht voor MF prothetiek, tandtechniek, kaakchirurgie en implantologie.

Dental Clinics Maastricht Heerderrein

In de wijk ‘Maastricht de Heeg’ is Dental Clinics Maastricht Heerderrein gevestigd. Hier ben je van harte welkom voor onder andere mondhygiëne, implantologie, kaakchirurgie en wortelkanaalbehandelingen.

Dental Clinics Maastricht Scharn

In het oosten van de stad vind je Dental Clinics Maastricht Scharn. Het team werkt nauw samen met jou om jouw mond gezond te houden en richt zich onder andere op het periodiek mondonderzoek, preventie en mondhygiëne.

Complete mondzorg

De drie tandartspraktijken in Maastricht richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

En ook buiten werktijd ben je van harte welkom bij Dental Clinics Maastricht Centrum en Dental Clinics Maastricht Scharn. Beide praktijken zijn  op dinsdag tot 21.00 uur geopend. Op basis van de tandheelkundige zorg die jij nodig hebt, kun je kiezen bij welke tandartspraktijk je wilt worden geholpen.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Maastricht?

Meld je hier dan direct aan als nieuwe patiënt of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Maastricht Centrum, Dental Clinics Maastricht Heerderrein of Dental Clinics Maastricht Scharn voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Maastricht Scharn

Super goede en professionele tandarts en mondhygiëniste

Zjeraar Vandenboorn
Dental Clinics
Maastricht Heerderrein

Goede patiëntenzorg met betrokken hulpverleners. Fijne samenwerking tussen tandarts en mondhygiëniste.

Miro Vysocansky
Dental Clinics
Maastricht Heerderrein

Goede behandeling

John van Golde
Dental Clinics
Maastricht Scharn

Fijne praktijk! Vriendelijk personeel.

Rob Hounjet
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Super tevreden😇

ana timiș
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Medewerkers super goed 🙏maar dokters ben niet tevreden jammer want deze praktijk ben al 20 jaar patiënt zij zijn allemaal nieuwe dokters Hij heeft mij heel erg pijn gedaan, niet goed behandeld heeft mij onverantwoordelijk behandeld, ik loop 3 week met ontsteking daarom wil ik een klacht indienen spijtig

Tea Gabelaia
Dental Clinics
Maastricht Scharn

Ik was erg tevreden, vond het fijn dat er met ons overlegd werd en er goede uitleg werd gegeven.

Fraukje Schrijen-Hammecher
Dental Clinics
Maastricht Scharn

Zoals altijd zeer grondig en vriendelijk. Altijd bereid om de patiënt te helpen.

Carlo Marchione
Dental Clinics
Maastricht Centrum

Super

Orcamento limpeza de Vidros Empresa
Dental Clinics
Maastricht Centrum

zeer tevreden klant

Lucien beyers