tandarts Maastricht - Dental Clinics - gezinKies ook voor de beste tandarts in Maastricht

Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

 • Dental Clinics Maastricht Centrum

  In de buurt van het centrum van de stad vindt u Dental Clinics Maastricht Centrum. U kunt bij het team terecht voor MF prothetiek, tandtechniek, kaakchirurgie, implantologie en mondhygiëne.
  Route informatie tandartspraktijk Maastricht Centrum

 • Dental Clinics Maastricht Heerderrein

  In de wijk Maastricht de Heeg vindt u Dental Clinics Maastricht Heerderrein. Hier bent u van harte welkom voor onder andere mondhygiëne, implantologie, kaakchirurgie en wortelkanaalbehandelingen.
  Route informatie tandartspraktijk Maastricht Heerderrein

 • Dental Clinics Maastricht Scharn

  In het oosten van de stad vindt u Dental Clinics Maastricht Scharn. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op Periodiek Mondonderzoek, preventie en mondhygiëne.
  Route informatie tandartspraktijk Maastricht Scharn

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Maastricht Centrum, Dental Clinics Maastricht Heerderrein of Dental Clinics Maastricht Scharn voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

tandarts Maastricht - Dental Clinics Maastricht Scharn - teamComplete mondzorg voor het hele gezin

Onze drie tandartspraktijken in Maastricht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Ook buiten werktijd bent u van harte welkom bij de tandarts; Dental Clinics Maastricht Centrum en Dental Clinics Maastricht Scharn zijn op dinsdag tot 21.00 uur geopend. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

Mondhygiëne

We hebben verschillende mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten in huis. Onder het motto ‘voorkomen is beter dan genezen’ besteden wij de nodige aandacht en tijd aan preventie en mondhygiëne. Samen zorgen we voor het in stand houden van uw tandvlees en geven we advies, zodat u weer kunt genieten van een gezonde mond.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en kiezen, kunt u samen met de tandarts-implantoloog van Dental Clinics Maastricht Centrum of Dental Clinics Maastricht Heerderrein kijken wat de beste oplossing voor uw gebit is. We werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.