Ga naar de hoofdinhoud
uit 412 reviews

Kies ook voor de beste tandarts van Rotterdam-Noord

Ben je op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam-Noord? Kom dan langs bij Dental Clinics Berglustlaan of Dental Clinics Ommoord. In deze moderne tandartspraktijken staat aandacht voor jouw gebit centraal. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten werken, samen met jou, aan een gezonde mond en stralende lach.

tandarts Rotterdam Hillegersberg - gebouw Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

In de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam, vind je de tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan. Hier kun je onder andere terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes en meer esthetische behandelingen, zoals het bleken van de tanden. Daarnaast besteedt het team extra aandacht aan angstige patiënten.

Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Net iets boven het centrum van Rotterdam is onze tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein gevestigd. In deze praktijk kun je, naast de algemene tandheelkunde, terecht voor beugelbehandelingen en implantologie.

tandarts Rotterdam Ommoord - tandartspraktijk Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Ben je op zoek naar een tandarts in de wijk Ommoord? In de buurt van de winkelpromenade ‘Hesseplaats’ vind je Dental Clinics Rotterdam Ommoord. Hier kun je onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het periodiek mondonderzoek. Liever in het weekend naar de tandarts? Ook dat is mogelijk. De praktijk is op zaterdag tot 17.00 uur geopend.

Implantologie in Rotterdam

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kun je, amen met onze ervaren (tandarts-)implantologen, kijken naar de beste oplossing voor jouw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En door onze brede tandtechnische kennis kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Ben je op zoek naar een implantoloog in Rotterdam? Dan kun je terecht bij Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein.

Tandarts in Rotterdam-Zuid

Ben je woonachtig in Rotterdam-Zuid? Bezoek dan de pagina met meer informatie over onze tandartspraktijken in het zuiden van Rotterdam.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Rotterdam-Noord?

Meld je direct aan als nieuwe patiënt. Wil je eerst liever meer lezen over het team of de praktijken? Bezoek dan de praktijkpagina van Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan, Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein of Dental Clinics Roterdam Ommoord, Op deze pagina’s vind je onder andere alle functies, specialismen en aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Rotterdam Berglustlaan

Super tevreden, al meerdere jaren! Goede service, vriendelijk personeel. Kortom, aanrader!

Bjorn Van kempen
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik vind het echt heel goed wordt goed geholpen en zijn vriendelijk.

tsega tukue
Dental Clinics
Rotterdam Berglustlaan

Goede voorlichting over wat de mondhygiënist gaat doen en waarom dat nodig is. Stelde mij gerust.

A vd Hurk
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Ben zeer tevreden over de tandarts heb hem al jaren en doet alles perfect 👌👍

Wim Claassen
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Mijn vrouw is zeer tevreden met de tandarts. Hij was zeer rustgevend en kalm in zijn werkzaamheden. En hij haalde ook zelf haar tandsteen weg. 👍 👍 👍

C. van Klaveren
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Tandarts E. T. is een vakman. Wij vinden hem uitstekend. Preventie assistente D. van het W. is een sieraad voor haar vak. Wij zijn blij met hun kennis en kunde.

Jos Leurs
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ze zijn erg goed in het aannemen van je geld... erg knap zijn ze hierin... Als je een afspraak mist, of voor een controle gaat, brengen ze je EXTRA in rekening.... ik zou deze oplichting ten zeerste vermijden

T.
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik vind het altijd goed wordt goed geholpen en zijn vriendelijk.

Ida Huvermann
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en ze vertelden me dat de intake-afspraak € 50 zal zijn. Als ik dan op bezoek kom voor een consult, maken ze alle foto's en maken ze de rekening van € 170 euro, zelfs ik had een paar maanden geleden foto's met mijn oude tandarts Ik vraag er niet eens naar en als ik het aan de dokter vraag, heb ik een gebroken tand. Ze zei dat het tandsteen is, maar tijdens mijn afspraak met de mondhygiëniste zei ze dat het absoluut een gebroken tand was!!! ik heb nog geld in mijn verzekering ze heeft het gecontroleerd en zei dat ik nog €300 heb, zelfs nadat ik erop heb aangedrongen denk ik dat ik niet genoeg heb ik vraag bij de receptie om mij codes te sturen zodat ik het kan navragen bij mijn verzekering ze zei dat ze een e-mail zou sturen, maar ik heb nooit gekregen dat n toen belde ik na een paar dagen om mijn volgende afspraak te annuleren n vroeg om de codes om aan mijn verzekering te vragen of ze gedekt waren, dat deden ze niet nadat ze oké hadden gezegd n toen ging ik voor mijn afspraak voor het schoonmaken van de tanden van 40 minuten n ze brengen mij kosten in rekening 45 minuten, terwijl 5 minuten u € 15 kosten. Vandaag kreeg ik een rekening van € 135,- waarin staat dat ik geen vergoeding meer heb!! Ze hadden gewoon mijn laatste tandarts om mijn foto's kunnen vragen, want ik had geen noodgeval! Wat een verspilling van geld en middelen!! Ik geef mijn verzekeringsgeld het hele jaar heel verstandig uit, zodat ik het kan gebruiken wanneer het echt nodig is, maar ze houden me voor de gek !! na overleg en schoonmaak brengen ze mij € 170 + € 135 in rekening!!!! Dat kan €50+€120 zijn. P.s De mondhiegenist was goed, maar dit alles niet waard. Zoals ik elke keer op telefoon en persoonlijk vraag, wil ik de goedkoopst mogelijke n in mijn verzekering. Als mijn verzekering het niet dekt, wil ik het niet, maar toch! Er werd eerlijkheid verwacht! Ik geef het hele jaar €320 uit aan meerdere bezoeken. Hier geef ik €305 uit binnen 20 dagen. Dus!!! Schokkend

H K
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Gewoon

Son van V