Kies ook voor de beste tandarts in Utrecht

tandarts Utrecht - tandarts Dental Clinics UtrechtWelkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Utrecht! Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Onze twee praktijken in Utrecht richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals mondhygiëne, het voorkomen van tandvleesproblemen en kindertandverzorging. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

  • Dental Clinics Utrecht Maliebaan
    Op loopafstand van het centrum van Utrecht vindt u Dental Clinics Utrecht Maliebaan. De praktijk is gelegen in Utrecht Oost, in de buurt Buiten Wittevrouwen. Het uitgebreide team helpt u graag verder.
    Route informatie tandartspraktijk Utrecht Maliebaan
  • Dental Clinics Utrecht Oudenoord
    In Utrecht Noordoost vindt u Dental Clinics Utrecht Oudenoord. Wilt u liever buiten kantooruren naar de tandarts? Dat kan! De praktijk is meerdere dagen per week ook ’s avonds geopend en ook op zaterdag bent u van harte welkom.
    Route informatie tandartspraktijk Utrecht Oudenoord

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Utrecht Maliebaan en Dental Clinics Utrecht Oudenoord voor meer informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Een gezonde mond

Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid. Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. De (paro) preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.

De beste zorg voor het melkgebit

De teams besteden veel aandacht aan kindertandverzorging en het melkgebit. Naast periodieke controle, preventie en indien nodig het behandelen van gaatjes, wordt de ontwikkeling van het gebit nauwlettend in de gaten gehouden. Omdat we ons richten op het voorkomen van problemen in de mond, leren de teams kinderen zo vroeg mogelijk hoe ze hun gebit het beste kunnen verzorgen. Hierbij leren ze o.a. op welke manier, hoe vaak en hoe hard er moet worden gepoetst.

Beugels

Voor orthodontische behandelingen verwijst de tandarts u door naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Bent u op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we u graag naar TopOrtho Nieuwegein, TopOrtho Driebergen of TopOrtho Woerden.