uit 394 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Utrecht

Bij de tandartspraktijken in Utrecht staat aandacht voor jouw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor je klaar om, samen met jou, te werken aan een gezonde mond en een stralende lach. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Onze twee praktijken in Utrecht richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals mondhygiëne, het voorkomen van tandvleesproblemen en kindertandverzorging. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

tandarts Utrecht Oost - tandartspraktijk Dental Clinics Utrecht Maliebaan

Dental Clinics Utrecht Maliebaan

Op loopafstand van het centrum van Utrecht vind je Dental Clinics Utrecht Maliebaan. De praktijk is gelegen in Utrecht Oost, in de buurt ‘Buiten Wittevrouwen’. Het uitgebreide team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten helpt je graag verder.

tandartspraktijk Utrecht Noordoost - tandarts Dental Clinics Utrecht Oudenoord

Dental Clinics Utrecht Oudenoord

In Utrecht Noordoost vind je Dental Clinics Utrecht Oudenoord. Wil je liever buiten kantooruren naar de tandarts? Dat kan! De praktijk is namelijk meerdere dagen per week ook ’s avonds geopend en ook op zaterdag ben je van harte welkom.

Beugels

Voor orthodontische behandelingen verwijst de tandarts je door naar een orthodontist. Een orthodontist is gespecialiseerd in het corrigeren van (grotere) gebitsafwijkingen, zoals scheve tanden, een overbeet of onderbeet. Ben je op zoek naar een goede orthodontist? Dan verwijzen we je graag naar TopOrtho NieuwegeinTopOrtho Driebergen of TopOrtho Woerden.

De beste zorg voor het melkgebit

De teams van Dental Clinics Utrecht besteden extra aandacht aan kindertandverzorging en het melkgebit. Naast periodieke controle, preventie en indien nodig het behandelen van gaatjes, wordt de ontwikkeling van het gebit nauwlettend in de gaten gehouden. Omdat er gekeken wordt op het voorkomen van problemen in de mond, leren de teams kinderen zo vroeg mogelijk hoe ze hun gebit het beste kunnen verzorgen. Zo leren ze onder andere op welke manier, hoe vaak en hoe hard er moet worden gepoetst.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Utrecht?

Meld je dan hier direct aan als nieuwe patiënt of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Utrecht Maliebaan en Dental Clinics Utrecht Oudenoord voor meer informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Utrecht Maliebaan

Goede professionele praktijk, vriendelijke en kundige professionals.

Martine Boer
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Uiterst vriendelijk door Loesje ontvangen, goede voorlichting en tips ontvangen, doet oprecht haar best voor een goede verzorging en ervaring. Prettig dat je hier ook op zaterdag terecht kan.

Ronald Folson
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Marlou is een hele fijne mondhygiëniste die mij op m,n gemak stelt. Ik kom graag bij haar,ze is ook een deskundige op het gebied van goede mondhygiëne.

Amanda Van straten
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Vind het wel knap dat Max mijn achternaam altijd goed uitspreekt, dat is vrij zeldzaam. Vroeg hij de eerste keer naar, en al zie ik hem niet zo vaak gaat dat altijd goed! Bij Irene heb ik onlangs mijn verstandskiezen laten verwijderen. Dat ging niet helemaal vanzelf, maar kwam uiteindelijk helemaal goed. Ik vind dat ik over het algemeen goed geholpen word, goed voorgelicht ben en voor zover dat mogelijk is bij een tandarts, er gezorgd wordt dat je comfortabel bent. Het enige dat ik kan opmerken, is dat ik het voorlichtingsblaadje over de 'extractie' pas na het verwijderen van de verstandskiezen heb gekregen. Het was m.i. passender om mij die mee te geven bij de controle waar wij besloten hebben de verstandskiezen te verwijderen. Geen halszaak, en dus overwegend een tevreden klant van deze praktijk.

Zakaria Bouders
Dental Clinics
Utrecht Maliebaan

Prima geholpen !!

Willem Netto
Dental Clinics
Utrecht Maliebaan

Twee jaar geleden schreef ik dat ik tevreden was over Dental Clinics, en ik ben het nog steeds. Ik heb vertrouwen in hen. Vriendelijke mensen. Ben er al klant zo lang ze aan de Maliebaan zitten.

Rob van Rijn
Dental Clinics
Utrecht Maliebaan

Fantastische tandarts. Ze is betrokken, deskundig en doet geen onnodige behandeling

Bea Jongsma
Dental Clinics
Utrecht Maliebaan

Vriendelijk, professioneel, modern, betrouwbaar, al jaren lang een tevreden klant :)

Jos Herder
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Ik kon mij nooit goed ontspannen bij de tandarts. Dat is mij door de mondhygiënist gelukt. Net als de tandarts stralen ze kalmte uit en nemen de tijd voor de behandeling. Mijn afspraken worden altijd gelijk doorgestuurd naar mijn account en een paar dagen van te voren krijg ik bericht dat ik moet komen. Iedereen is vriendelijk en behulpzaam.

Marcel Kamperman
Dental Clinics
Utrecht Oudenoord

Altijd super vriendelijke behandeling, professioneel en zeer goede tandzorg met een veilig gevoel!

Melanie Willems