tandarts Veenendaal west - tandarts Dental Clinics Veenendaal de ReedeKies ook voor de beste tandarts in Veenendaal

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: de tandarts in Veenendaal! Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.
Onze drie tandartspraktijken in Veenendaal richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

 • Dental Clinics Veenendaal de Reede

  Op loopafstand van het station Veenendaal West vindt u Dental Clinics Veenendaal de Reede. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op Periodiek Mondonderzoek en preventie.
  Route informatie tandartspraktijk Veenendaal de Reede

 • Dental Clinics Veenendaal de Vallei

  In het zuidwesten van Veenendaal vindt u Dental Clinics Veenendaal de Vallei. Hier kunt u onder andere terecht voor mondhygiëne, orthodontie en kindertandheelkunde. Buiten werktijd naar de tandarts? De tandartspraktijk is iedere dinsdag ook ‘s avonds geopend.
  Route informatie tandartspraktijk Veenendaal de Vallei

 • Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof

  Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof zit in het winkelcentrum Scheepjeshof in het centrum van Veenendaal. Hier kunt u onder andere terecht voor mondhygiëne, lachgas behandelingen/angsttandheelkunde en implantologie. Ook ’s avonds kunt u naar de tandarts; de tandartspraktijk is iedere maandag tot 20.00 uur geopend.
  Route informatie tandartspraktijk Veenendaal Scheepjeshof

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Veenendaal de Reede, Dental Clinics Veenendaal de Vallei of Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

tandarts Veenendaal centrum - tandarts Dental Clinics Veenendaal de ValleiComplete mondzorg voor het hele gezin                                            

Onze drie tandartspraktijken in Veenendaal richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

Lachgas behandeling

Bent u angstig voor een bezoek aan de tandarts? Kom dan naar de tandartspraktijk Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof. Hier kunt u terecht voor een lachgas behandeling. Lachgas vermindert na inademing spanning en angst, terwijl u volledig bij bewustzijn blijft. De lachgas behandeling is speciaal bedoeld voor onder andere angstige patiënten, kinderen en patiënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de praktijk.

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kunt u namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heeft u of uw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we u graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.