Welkom bij Dental Clinics Zaltbommel. Hier staat ons team dagelijks voor u klaar aan de Wielkamp 3. In onze moderne tandartspraktijk kunt u rekenen op professionele tandheelkundige zorg waarbij aandacht en tijd voor u centraal staan. En omdat we met de tarieven werken, die door de overheid zijn vastgesteld, is onze kwaliteitsstandaard voor iedereen bereikbaar.

Een gezonde mond voor iedereen

  • Tandarts voor volwassenen, kinderen en rolstoelgebruikers
  • Alle specialisten onder één dak
  • Moderne technieken en behandelingen: o.a. implantaten, orthodontie, protheses en autotransplantaties
  • Zeer kindvriendelijk
  • Professionele service en persoonlijke aandacht

Redenen om naar de mondhygiënist te gaan

Een goede mondhygiëne kan tandvleesontstekingen en gaatjes voorkomen. Het is daarom verstandig om al op jonge leeftijd én regelmatig een mondhygiënist te bezoeken. Ook als u gaatjes heeft of een slechte adem, kunnen onze ervaren mondhygiënisten u een oplossing bieden. Deze aandoeningen betekenen lang niet altijd dat u geen goed gebit heeft. Behandeling door de mondhygiënist kan erger voorkomen.

Praktijkimpressie

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees of vergroeide kaken. Ook kunt u met rechte tanden en kiezen beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten. Het resultaat: een mooi, gaaf en gezond gebit, zodat u uw stralende lach kan behouden. Meer informatie over het plaatsen van een beugel, vindt u op de site van TopOrtho. Ons orthodontisch team staat graag voor u klaar

tandartsen Zaltbommel - nazorg Dental Clinics Zaltbommel

Anti-snurkbeugel MRA

Wij bieden een doeltreffende oplossing voor: de Mandibulaire Repositie Applicatie (MRA). De MRA is een op maat gemaakte beugel die de tanden van uw bovenkaak en onderkaak omvat en uw onderkaak een beetje naar voren drukt. Door deze ‘s nachts over de tanden te plaatsen, ontstaat meer ruimte achter de tong. Deze op maat gemaakte beugel zorgt ervoor dat de snurker en de partner weer van een gezonde nachtrust kunnen genieten.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Voorafgaand aan uw afspraak sturen wij u altijd een herinnering per e-mail. Lukt het niet uw afspraak na te komen? Dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Spoed

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • Indien u geholpen moet worden buiten onze openingstijden kunt u naar de praktijk bellen: 0418 – 514 116. Mogelijk is de tandarts nog beschikbaar; anders krijgt u het telefoonnummer van de spoeddienst te horen waar u naartoe kunt bellen voor een afspraak. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.
  • Het telefoonnummer van de nooddienst is: 020-303 45 00. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.