4.5 / 5 uit 685 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Rotterdam

Ben jij nog op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom in één van onze moderne tandartsprakijken in Rotterdam. En of je nu in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Oost, Rotterdam Centrum, Rotterdam-Zuid of Rotterdam-West woont: er zit altijd een Dental Clinics tandartspraktijk bij jou in de buurt.

 

In onze moderne tandartspraktijken staat aandacht voor jouw gebit centraal. Het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten staat dagelijks voor jou  klaar om samen met jou  te werken aan een gezonde mond. Wij werken volgens de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Je kunt bij ons terecht in maar liefst vijf praktijken van Dental Clinics. De teams richten zich, naast de algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals implantologie en orthodontie. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

 

tandarts Rotterdam Hillegersberg - gebouw Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

In de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam, vind je de tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan. Hier kun je onder andere terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes en meer esthetische behandelingen, zoals het bleken van de tanden. Daarnaast besteedt het team extra aandacht aan angstige patiënten.

tandarts Rotterdam Ommoord - tandartspraktijk Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Ben je op zoek naar een tandarts in de wijk Ommoord? In de buurt van de winkelpromenade ‘Hesseplaats’ vind je Dental Clinics Rotterdam Ommoord. Hier kun je onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het periodiek mondonderzoek. Liever in het weekend naar de tandarts? Ook dat is mogelijk. De praktijk is op zaterdag tot 17.00 uur geopend.

Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Net iets boven het centrum van Rotterdam is onze tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein gevestigd. In deze praktijk kun je, naast de algemene tandheelkunde, terecht voor beugelbehandelingen en implantologie.

tandarts Rotterdam-Zuid - tandartspraktijk Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Dental Clinics Rotterdam Pleinweg is jouw tandarts in Rotterdam-Zuid, gelegen in de wijk ‘Charlois’. Het team werkt nauw met jou samen om jouw mond gezond te houden en richt zich onder andere op periodiek mondonderzoek en mondzorg voor kinderen.

tandartspraktijk Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

De tandartspraktijk Dental Clinics Zuiderterras is gelegen naast het winkelcentrum ‘Zuidplein’. Het team richt zich onder andere op kindertandheelkunde, porseleinen restauraties, parodontologie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen en mondhygiëne.

Bang voor de tandarts? Wij helpen je graag.

Heb je angst voor de tandarts? Je bent niet de enige. Onze tandartsen in Rotterdam houden rekening met jouw angst. Geef dus, voorafgaand aan uw behandeling, aan dat je bang bent, zodat onze behandelaren hier rekening mee kunnen houden. Samen kunnen we aan je angst werken.

Kindertandarts in Rotterdam-Zuid

Voor kinderen kan een tandartsbezoek best spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen Dental Clinics Zuiderterras, naast de algemene tandheelkunde, speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Klikgebit in Rotterdam

Een volledige prothese vervangt je hele gebit.. Eén van het type volledige protheses dat je kunt laten aanmeten bij Dental Clinics is het klikgebit. Dit is een overkappingsprothese die vastgeklikt zit op een aantal implantaten die in je boven- en onderkaak bevestigd zijn.

Voordelen van een klikgebit

  • Een klikgebit is uitneembaar, waardoor deze makkelijk te reinigen is
  • Een klikgebit zit comfortabel
  • Een klikgebit geeft je zelfvertrouwen weer terug: je kunt weer ongehinderd lachen, praten en eten wat jij lekker vindt

Voor het aanmeten van een klikgebit kun je terecht bij Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanDental Clinics Rotterdam Eudokiaplein en Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras.

onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

Onzichtbare beugel van Invisalign

Wil je je tanden recht laten zetten zonder een opvallende slotjesbeugel te dragen? Bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Pleinweg kun je de onzichtbare beugel van Invisalign aan laten meten. Een behandeling met een onzichtbare beugel van Invisalign bestaat uit het dragen van een reeks transparante, verwijderbare aligners. Deze zetten je tanden geleidelijk recht. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt je tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in je kaak.

tandarts Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Implantoloog in Rotterdam

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kun je, amen met onze ervaren (tandarts-)implantologen, kijken naar de beste oplossing voor jouw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En door onze brede tandtechnische kennis kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Ben je op zoek naar een implantoloog in Rotterdam? Dan kun je terecht bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Rotterdam?

Meld je hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Wil je liever eerst meer lezen? Neem dan een kijkje op één van de praktijkpagina’s:

Je vindt hier meer informatie over het team, de aangeboden behandelingen, de tandartspraktijk en de contactgegevens.

Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Top vakman al 20 jaar bij Henk Duifhuis!

Susi Davis
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik heb telefonisch een afspraak gemaakt en ze vertelden me dat de intake-afspraak € 50 zal zijn. Als ik dan op bezoek kom voor een consult, maken ze alle foto's en maken ze de rekening van € 170 euro, zelfs ik had een paar maanden geleden foto's met mijn oude tandarts Ik vraag er niet eens naar en als ik het aan de dokter vraag, heb ik een gebroken tand. Ze zei dat het tandsteen is, maar tijdens mijn afspraak met de mondhygiëniste zei ze dat het absoluut een gebroken tand was!!! ik heb nog geld in mijn verzekering ze heeft het gecontroleerd en zei dat ik nog €300 heb, zelfs nadat ik erop heb aangedrongen denk ik dat ik niet genoeg heb ik vraag bij de receptie om mij codes te sturen zodat ik het kan navragen bij mijn verzekering ze zei dat ze een e-mail zou sturen, maar ik heb nooit gekregen dat n toen belde ik na een paar dagen om mijn volgende afspraak te annuleren n vroeg om de codes om aan mijn verzekering te vragen of ze gedekt waren, dat deden ze niet nadat ze oké hadden gezegd n toen ging ik voor mijn afspraak voor het schoonmaken van de tanden van 40 minuten n ze brengen mij kosten in rekening 45 minuten, terwijl 5 minuten u € 15 kosten. Vandaag kreeg ik een rekening van € 135,- waarin staat dat ik geen vergoeding meer heb!! Ze hadden gewoon mijn laatste tandarts om mijn foto's kunnen vragen, want ik had geen noodgeval! Wat een verspilling van geld en middelen!! Ik geef mijn verzekeringsgeld het hele jaar heel verstandig uit, zodat ik het kan gebruiken wanneer het echt nodig is, maar ze houden me voor de gek !! na overleg en schoonmaak brengen ze mij € 170 + € 135 in rekening!!!! Dat kan €50+€120 zijn. P.s De mondhiegenist was goed, maar dit alles niet waard. Zoals ik elke keer op telefoon en persoonlijk vraag, wil ik de goedkoopst mogelijke n in mijn verzekering. Als mijn verzekering het niet dekt, wil ik het niet, maar toch! Er werd eerlijkheid verwacht! Ik geef het hele jaar €320 uit aan meerdere bezoeken. Hier geef ik €305 uit binnen 20 dagen. Dus!!! Schokkend

H K
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Gewoon

Son van V
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Vriendelijk, professioneel.

Sietske Keersemaker
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Buitengewoon efficiënt. Mijn enige bezwaar is dat ik in 30 maanden tijd bij 5 verschillende behandelende (tand)artsen/specialisten in de stoel heb gezeten.

Abel Dutilh
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Fijn ontvangst. Professionele mensen

Babs Van Goethem
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Zeer tevreden over deze praktijk, ook mijn zoontje komt daar graag, iedereen is daar heel vriendelijk !

Rachida El Hamouti
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Bezoek Mondhygiëniste Gwenda Telg In mijn bijna 70 jaar tandartsbezoek heb ik dit niet eerder meegemaakt, de behandeling vond ik onpersoonlijk, zeer eenrichtingsverkeer in een stortvloed van woorden die je over je krijgt uitgestort, met al die pinnige instrumenten in je mond kon je geen weerwoord geven, het mankeren van empathisch vermogen, voelde me een robot in de stoel, zeer pijnlijke exercitie gedurende een uur, het voelde als een marteling, tranen stonden in mijn ogen, alles moest opeens anders 4x poetsen per dag moest naar 2x en dan een uur na de maaltijd mag je pas poetsen, andere tandpasta, tandenborstel etc. etc. Tussendoor is er ook een deel van een vulling beschadigd. Kortom voor mij nooit meer!

Wim Schnieders
Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Hij is de beste✨

Meri Yumer
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Erg blij met Stephanie Faber als mondhygiëniste.

Corine Touboul