tandarts Rotterdam - Dental Clinics - behandelkamer

Kies ook voor de beste tandarts in Amsterdam

In onze moderne tandartspraktijken in Amsterdam staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht, Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer, Dental Clinics Amsterdam IJburglaan of Dental Clinics Amsterdam Jordaan voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze tandartspraktijken in Amsterdam richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

 • Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht
  Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht. Wij zijn dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven.
 • Dental Clinics Amsterdam IJburglaan
  Welkom bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan, uw tandarts in Amsterdam IJburg. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de IJburglaan 388. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden
 • Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer
  De praktijk in Amsterdam Oost bevindt zich in de wijk Watergraafsmeer. De praktijk beschikt over drie behandelkamers en een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Bij Dental Clinics Watergraafsmeer kunt u terecht voor mondzorg voor het hele gezin. Samen zorgen we ervoor dat u een mooi en stralend gebit heeft.
 • Dental Clinics Amsterdam Jordaan
  Dental Clinics Amsterdam Jordaan is een moderne tandartspraktijk die mooi gelegen is aan de Brouwersgracht. In onze mooie tandartspraktijk in de Jordaan combineren we persoonlijke aandacht met moderne middelen. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne.