tandarts Rotterdam - Dental Clinics - behandelkamer

Kies ook voor de beste tandarts in Amsterdam

In onze moderne tandartspraktijken in Amsterdam staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht, Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer, Dental Clinics Amsterdam IJburglaan of Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze tandartspraktijken in Amsterdam richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

 • Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht
  Welkom bij Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht. Wij zijn dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Wij werken met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven.
 • Dental Clinics Amsterdam IJburglaan
  Welkom bij Dental Clinics Amsterdam IJburglaan, uw tandarts in Amsterdam IJburg. Onze gezellige en professionele tandartspraktijk is gelegen op de IJburglaan 388. Hier vindt u complete mondzorg voor het hele gezin. We werken nauw samen om uw mond schoon en gezond te houden
 • Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer
  De praktijk in Amsterdam Oost bevindt zich in de wijk Watergraafsmeer. De praktijk beschikt over drie behandelkamers en een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Bij Dental Clinics Watergraafsmeer kunt u terecht voor mondzorg voor het hele gezin. Samen zorgen we ervoor dat u een mooi en stralend gebit heeft.
 • Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht
  Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht is een moderne tandartspraktijk in de Jordaan. In onze mooie tandartspraktijk combineren we persoonlijke aandacht met moderne middelen. U kunt bij ons terecht voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne.

Tanden bleken in Amsterdam

Wilt u op een veilige manier uw tanden witter maken? Laat dan uw tanden bleken bij één van onze tandartspraktijken in Amsterdam om snel een stralend wit gebit te krijgen. We voeren bleekbehandelingen in de tandartspraktijk uit en het is ook mogelijk om thuis te bleken onder professionele begeleiding van onze tandartsen. U krijgt dan bleeklepels mee die speciaal voor u op maat zijn gemaakt en die u thuis kunt dragen.  

Onze mondhygiënisten staan voor u klaar

Gezond tandvlees is de fundering van een gezond gebit. De behandelingen die onze mondhygiënisten uitvoeren, zijn in eerste instantie gericht op preventie: het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen (cariës) en tandvleesaandoeningen. Daarnaast voert de mondhygiënist taken uit die gericht zijn op genezing, zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ook kunt u bij ons terecht voor Guided Biofilm Therapy. Met deze behandelmethode halen we op een pijnloze manier onder meer tandplak en tandsteen weg.  

Op zoek naar een implantoloog of paradontoloog in Amsterdam?

In onze tandartspraktijken op de Reguliersgracht en IJburglaan kunt u terecht voor implantologie en parodontologie. Onze implantoloog staat graag voor u klaar om u te adviseren wanneer u één of meerdere tanden en kiezen wilt vervangen met implantaten. Bij onze parodontoloog wordt u behandeld wanneer er sprake is van verschillende ernstige tandvleesproblemen

Onzichtbare Invisalign beugels voor volwassenen

Wilt u snel een mooi en recht gebit krijgen, maar wilt u niet dat iedereen het ziet? Dan kunt u kiezen voor het gemak van een onzichtbare en uitneembare beugel. De Invisalign® beugels waar wij mee werken zijn transparant en daardoor vrijwel onzichtbaar als u de beugel draagt. U krijgt elke 8 weken een nieuw setje bitjes die uw tanden en kiezen stap voor stap in de gewenste positie brengen. Zo is met een Invisalign® beugel gemiddeld al binnen 5 tot 16 maanden een recht gebit en een stralende glimlach te behalen. 

Facings in Amsterdam

Zoekt u een oplossing voor een afgebroken hoekje van uw tand, wilt u een spleetje tussen de tanden opvullen of heeft u last van rafelige of scheve tanden die u wilt verbergen? Bij al onze tandartspraktijken in Amsterdam kunnen we u helpen door het plaatsen van facings. Onze tandartsen geven u graag advies of een facing van composiet of porselein voor uw gebit mogelijk is.