Ga naar de hoofdinhoud
uit 480 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Amsterdam

In onze moderne tandartspraktijken in Amsterdam staat aandacht voor jouw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor je klaar om samen met jou te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar je je leven lang plezier van hebt. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze tandartspraktijken in Amsterdam richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we je voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Op basis van de tandheelkundige zorg die jij nodig hebt, kun je kiezen bij welke tandartspraktijk je graag wilt worden geholpen.

Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht

Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht is dé tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met jou doet het team er alles aan om jouw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Je kunt er terecht voor veel uiteenlopende behandelingen: van het periodiek mondonderzoek en het vullen van gaatjes tot wortelkanaalbehandelingen en facings. Het team van ervaren behandelaren werkt met de nieuwste technieken en behandelingen om jou optimale zorg te kunnen geven.

Dental Clinics Amsterdam IJburglaan

De praktijk van Dental Clinics Amsterdam IJburglaan is gelegen op de IJburglaan 388. Hier vind je complete mondzorg voor het hele gezin. Het team van tandartsen, mondhygiënisten en (paro)-preventieassistenten werken nauw met jou samen om jouw mond schoon en gezond te houden.

Dental Clinics Amsterdam Watergraafsmeer

De praktijk in Amsterdam Oost bevindt zich in de wijk Watergraafsmeer. De praktijk beschikt over drie behandelkamers en een team bestaande uit tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten. Bij Dental Clinics Watergraafsmeer kun je terecht voor mondzorg voor het hele gezin.

Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht

Dental Clinics Amsterdam Brouwersgracht is een moderne tandartspraktijk in de Jordaan. In deze mooie tandartspraktijk combineert het team persoonlijke aandacht met moderne middelen. Je kunt in deze praktijk terecht voor algemene tandheelkunde en mondhygiëne.

De behandelingen in Amsterdam

Dental Clinics - Thuis tanden bleken

Tanden bleken in Amsterdam

Wil je op een veilige manier jouw tanden witter maken? Laat dan je tanden bleken bij één van onze tandartspraktijken in Amsterdam om snel een stralend wit gebit te krijgen.

We voeren bleekbehandelingen in de tandartspraktijk uit en het is mogelijk thuis te bleken onder professionele begeleiding van onze tandartsen. Je krijgt dan bleeklepels mee die speciaal voor jou op maat zijn gemaakt en die je thuis kunt dragen.

onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

Onzichtbare beugels voor volwassenen

Wil je snel een mooi en recht gebit, maar wil je niet dat iedereen het ziet? Dan kun je kiezen voor het gemak van een onzichtbare en uitneembare beugel. De Invisalign® beugel is transparant en daardoor vrijwel onzichtbaar.

Je krijgt elke 8 weken een nieuw setje bitjes die jouw tanden en kiezen stap voor stap in de gewenste positie brengen. Zo is met een Invisalign® beugel gemiddeld al binnen 5 tot 16 maanden een recht gebit en een stralende glimlach te behalen. 

mondhygiënist Amsterdam centrum – mondhygiënist Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht

Team van ervaren mondhygiënisten

Gezond tandvlees is de basis van een gezond gebit. De behandelingen die onze mondhygiënisten uitvoeren, zijn in eerste instantie gericht op preventie: het voorkomen van gaatjes in tanden en kiezen (cariës) en tandvleesaandoeningen.

Daarnaast voert de mondhygiënist taken uit die gericht zijn op genezing, zoals het behandelen van tandvleesaandoeningen. Ook kun je bij ons terecht voor Guided Biofilm Therapy. Met deze behandelmethode halen we op een pijnloze manier onder meer tandplak en tandsteen weg.  

tandarts Amsterdam centrum – tandarts Dental Clinics Amsterdam Reguliersgracht

Op zoek naar een implantoloog of paradontoloog in Amsterdam?

In onze tandartspraktijken op de Reguliersgracht en IJburglaan kun je terecht voor implantologie en parodontologie.

Onze implantoloog staat graag voor je klaar om je te adviseren wanneer je één of meerdere tanden en kiezen wilt vervangen met implantaten.

Bij onze parodontoloog word je behandeld wanneer er sprake is van verschillende ernstige tandvleesproblemen, zoals parodontitis.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Amsterdam?

Meld je hier direct aan als nieuwe patiënt of kijk op één van de praktijkpagina’s:

Op deze praktijkpagina’s vind je onder andere meer informatie over het team, de tandartspraktijk en alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Goed team. Prettige manier van werken en de wijze waarop je wordt geïnformeerd. Ook een paar dagen voor je afspraak. Helaas is Erik nu met pensioen. Na vele decennia krijgen wij nu een andere tandarts. Maar met vertrouwen. Bedankt Erik we gaan je missen.

Henk Rijff
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Roline is een fijne mondhygiëniste. Ik ben altijd blij op haar spreekuur te mogen komen- straightforward, goede adviezen, goede behandeling.

Klaas-Henk Binnendijk
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Hele goede ervaringen bij Dental Clinics. Van ontvangst bij de receptie, behandelingen bij de mondhychieniste en tandarts tot de schriftelijke contacten.

Ger Wesseling
Dental Clinics
Amsterdam IJburglaan

Zeer slechte communicatie. Ik heb per e-mail een vraag gesteld over de factuur die mij is toegestuurd om de mondhygiëne van mijn kind te betalen. Ik had nog nooit eerder een factuur voor betaling ontvangen. Hierdoor hebben ze mij 2 keer verteld dat ze mijn vraag hadden doorgestuurd naar “collega Marc”, maar ik heb nooit antwoord gekregen.

Pauline Van Dutch
Dental Clinics
Amsterdam IJburglaan

!! Vermijd het als je kunt! Absoluut verschrikkelijke praktijk. Van de meest ernstige – wanpraktijken bij de tandarts – tot onbeschoft personeel en enorme vertragingen bij het krijgen van vervolgafspraken. Deze oefening laat zien wat je allemaal verkeerd kunt doen! Tijdsbestek: juni 2022 tot maart 2024 (ruim 6 maanden! vertraging) Behandeling: Vaste beugels voor volwassenen Kosten: ~1500 PS: Ja, ik heb bijna een maand gewacht om te kijken of ik nog steeds hetzelfde voel en dit is terecht. Het is. Als gevolg van de chronische onderbezetting van gekwalificeerd personeel werden afspraken steeds opgeschoven, werden behandelingen gehaast en resulteerden in misplaatste beugels, wat betekende dat ik mijn behandeling moest verlengen om de fouten te herstellen. Dit is mijn voornaamste klacht. Normaal gesproken zou je één draadje tussen de 4 en 6 weken moeten dragen, maar vanwege hun capaciteitsproblemen betekende dit dat ik tot 3 maanden moest wachten tussen de afspraken! Zelfs als u de volgende afspraak vooraf probeert te boeken. Wachttijden zijn soms erg kort, maar verwachten meestal minimaal 20 minuten. Ik heb meerdere afspraken geannuleerd omdat er te weinig personeel was. Te veel klanten aannemen alleen maar om de aanmeldingsafspraken te verzilveren? Ik weet het niet. De communicatie was altijd verschrikkelijk - onvriendelijk, vertraagde reacties op schriftelijke communicatie en het niet nakomen van mondeling gemaakte afspraken (ik vroeg om één enkele factuur te krijgen in plaats van steeds kleine facturen. Ik kreeg later van iemand anders te horen dat dat blijkbaar niet mogelijk was, maar het was in het begin afgesproken). Hun telefoonsysteem was een tijdje kapot en schakelde geen gesprekken door die in de wacht stonden. Tijdens mijn behandeling heb ik meerdere personeelswisselingen gehad omdat mensen de praktijk verlieten, waardoor ik mezelf voortdurend moest herhalen en uitleggen wat er was gebeurd. De aantekeningen in hun interne tandheelkundige EPD-systeem leken niet te helpen. Ik vroeg om mijn persoonlijke gegevens om naar een andere tandarts te kunnen verhuizen en het kostte opnieuw meerdere e-mails heen en weer om die te krijgen. Ik heb ook geprobeerd over te stappen naar een andere tandarts om de behandeling af te ronden, maar begrijpelijkerwijs wilde geen enkele andere tandarts het risico aanvaarden dat iemand anders een mislukte behandeling zou uitvoeren. 1 positief ding: ik kon de 3D-afdruk van mijn tanden, gemaakt voor mijn definitieve retentie, meenemen. In essentie: ik hoop dat deze praktijk snel failliet gaat en dat het personeel betere werkplekken vindt die hogere normen afdwingen en het personeel beter ondersteunen met de middelen die ze nodig hebben. Ik neem aan dat dit een systematisch probleem is van freelance tandartsen die via franchisebedrijven werken. GA DAAR NIET HEEN.

Robin Scharf
Dental Clinics
Amsterdam Watergraafsmeer

Ik wou dat ik deze recensies had gelezen voordat ik hier kwam. Dit is een nieuwe praktijk, dus al deze vreselijke recensies zijn een RODE VLAG. Ik heb hier helaas een heel erg vreselijke ervaring gehad. Ik kreeg een kroon voor een tand die mij absoluut geen pijn deed (was dit eigenlijk wel nodig? Ik weet het niet). Vanaf het moment dat de beeldkroon werd geplaatst, voelde ik dat er iets mis was, het was alsof ik op een steen kauwde. De tandarts heeft er lang over gedaan om het weg te vijlen, maar deze kroon deed me alleen maar pijn. Ik kon niet meer kauwen aan die kant van mijn mond (tijdens de ellendige 7 maanden zat het in de mond). Ik ging herhaaldelijk terug met pijnklachten en het enige wat hij deed was steeds meer van de kroon wegvijlen, waarbij hij zei dat dit de enige mogelijke oorzaak van de pijn was. Uiteindelijk heb ik een overplaatsing naar een andere tandarts aangevraagd, die uiteindelijk voorstelde de kroon te verwijderen en sindsdien ben ik pijnvrij en kan ik kauwen. Ik heb rekeningen ontvangen voor het verwijderen van de kroon, waarvan ik heb gevraagd deze niet te betalen en die zijn geweigerd. Ook mij is een terugbetaling geweigerd. Ik ga juridisch advies inwinnen tegen dit bedrijf. En raad het niet aan.

Sarah Reckson
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Naar mijn mening moet een tandartspraktijk worden beoordeeld op 1) de gastvrijheid/efficiëntie van de frontoffice en de 2) de professionaliteit/geest van het personeel/tandartsen en 3) de ruimte (omgeving/locatie enz.). Na verschillende uitdagende operaties is het duidelijk dat ze een serieuze kanshebber zijn om over de hele linie 5 sterren te behalen. De enige reden om 4,5 sterren te geven, zou zijn dat klanten zonder kennisgeving wachten, een praktijk die ze snel konden corrigeren als ze werden gewaarschuwd. Het feit dat het management luisterde en het probleem snel oploste, is een van de redenen waarom ik de praktijk zo leuk vind. De tandartsen zijn slim en zelfverzekerd en lijken goed te gedijen omdat er een sfeer van samenwerking en humor heerst die overgaat in de patiëntenzorg. Bovendien, als iets niet aan hun hoge normen voldoet, wordt het snel opgelost. De ruimte is modern ingericht met lichte, heldere kleuren met geweldig uitzicht op de straat, mooi gelegen op een centrale locatie.

Tall Dane
Dental Clinics
Amsterdam IJburglaan

Had enorm veel pijn. Kon snel met spoed geholpen worden. Ben super goed geholpen door dhr den Drijver en assistente. Top praktijk!

J K
Dental Clinics
Amsterdam Reguliersgracht

Altijd top geweest, aardige medewerkers, kom er al een aantal jaar, niks te klagen.

callum walker
Dental Clinics
Amsterdam Brouwersgracht

Een bezoek aan de mondhygiëniste Mevr. M. Hajema is een zeer goede ervaring. Ze werkt zeer subtiel, je hebt het amper in de gaten. Zeer zorgvuldig. Ik raad deze praktijk volmondig aan.

Olivier Varossieau