Ga naar de hoofdinhoud
uit 656 reviews

Kies voor de beste tandarts in Veenendaal

De teams van de drie Dental Clinics tandartspraktijken in Veenendaal richten zich, naast de algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden van de meest complete mondzorg in de regio voorzien.

tandarts Veenendaal West - tandartspraktijk Dental Clinics De Reede

Dental Clinics Veenendaal de Reede

Op loopafstand van het station Veenendaal West vindt u Dental Clinics Veenendaal de Reede. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op preventie en mondhygiëne.

tandarts Veenendaal centrum - tandarts Dental Clinics Veenendaal de Vallei

Dental Clinics Veenendaal de Vallei

In het zuidwesten van Veenendaal is Dental Clinics Veenendaal de Vallei gevestigd. Hier kun je onder andere terecht voor mondhygiëne, orthodontie en kindertandheelkunde. Buiten werktijd naar de tandarts? De tandartspraktijk is iedere dinsdag ook ‘s avonds geopend.

tandarts Veenendaal centrum - tandarts Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof

Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof

Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof zit in het winkelcentrum ‘Scheepjeshof’ in het centrum van Veenendaal. Hier kun je onder meer terecht voor mondhygiëne, lachgasbehandelingen/angsttandheelkunde en implantologie. Ook ’s avonds kun je naar de tandarts, want de tandartspraktijk is iedere maandag tot 20.00 uur geopend.

Bang voor de tandarts?

Ben je angstig voor een bezoek aan de tandarts? Kom dan naar de tandartspraktijk Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof. Hier kun je namelijk terecht voor een lachgasbehandeling. Lachgas vermindert na inademing spanning en angst, terwijl je volledig bij bewustzijn blijft.

De lachgasbehandeling is speciaal bedoeld voor onder andere angstige patiënten, kinderen en patiënten met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Beugels

Een beugel wordt in eerste instantie geplaatst om tanden en kiezen recht te zetten, zodat het gebit weer goed functioneert. Met een goed functionerend gebit kun je namelijk beter bijten, kauwen, praten en lachen. Daarnaast zijn rechte tanden en kiezen beter te reinigen, waardoor eventuele tandheelkundige problemen voorkomen kunnen worden. Uiteraard zorgen rechte tanden en kiezen ook voor een mooiere glimlach. Heb jij of heeft jouw kind een beugel nodig? Dan verwijzen we je graag naar een orthodontist in de buurt, zoals TopOrtho Driebergen.

Kies jij ook voor de beste tandarts in Veenendaal?

Meld je hier dan direct aan als nieuwe patiënt of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Veenendaal de Reede, Dental Clinics Veenendaal de Vallei of Dental Clinics Veenendaal Scheepjeshof voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Zeer tevreden over de halfjaarlijkse behandeling

Freddy Titaley
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Mondhygiëniste Tamara is zeer prettig en in mijn ogen heel bekwaam! Dat geldt ook voor Gisela Pardoen, zij is heel duidelijk, communiceert prima en zeer deskundig! Ook een pluim voor de prima tandartsassistente!

Arie Verhoeks
Dental Clinics
Veenendaal Scheepjeshof

Hallo, ik ben erg angstig voor de tandarts en ben gaatjes wezen boren bij Jason. Hij stelde mij erg op mijn gemak en legde alles uit wat hij ging doen. Erg goede ervaring! Ga nog steeds niet graag naar de tandarts maar nu met een gerust gevoel naar Dental Clinics.

sabine van de haar
Dental Clinics
Veenendaal Scheepjeshof

Goed snel en vakkundig top helemaal tevreden

Frank Ballast
Dental Clinics
Veenendaal de Reede

Ik ben zoals altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Els de Man
Dental Clinics
Veenendaal Scheepjeshof

Fijn geholpen je word op je gemak gesteld en goed geholpen ,fijne tandartspraktijk

Berthy Goudsblom
Dental Clinics
Veenendaal Scheepjeshof

Zeer slechte service. Ik raad het niet aan. Er zijn geen professionele artsen. Het enige waar ze om geven is geld

Abdelghani Elsayed
Dental Clinics
Veenendaal de Reede

Professioneel en uitermate kundig, vakwerk pijnloos uitgevoerd in een relaxte sfeer!

Luigi Poletto
Dental Clinics
Veenendaal De Vallei

Goed en vriendelijk geholpen.

Rob Meinster
Dental Clinics
Veenendaal Scheepjeshof

Gewoon goed 😊

Jan en Joke Achterberg