kindertandverzorging Almere Perspectief - kindertandverzorging Dental Clinics Almere PerspectiefKies ook voor de beste tandarts in Almere

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Almere! Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg voor het hele gezin

U kunt in Almere op maar liefst vijf locaties bij ons terecht. Er is dus altijd wel een tandartspraktijk bij u in de buurt. De teams richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Meer informatie over de teams, openingstijden en contactgegevens vindt u op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Almere Doddegrasweg (Kruidenwijk), Dental Clinics Almere Filmwijk (Filmwijk), Dental Clinics Almere De Notekraker (Muziekwijk), Dental Clinics Almere Perspectief (Tussen de Vaarten Noord) en Dental Clinics Almere Westeinde (Almere Buiten). Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren.

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Dit kanaal is gevuld met pulpa, die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. De pulpa kan ontstoken raken door bijvoorbeeld tandbederf, een lekkende vulling of een val. In dat geval kunt u bij ons terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Hierbij wordt het wortelkanaal schoongemaakt en afgesloten met een vulling.

tandarts Almere Kruidenwijk - tandarts Dental Clinics Almere DoddegraswegEen implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met de tandarts-implantoloog kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en dankzij onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Orthodontie voor jeugd en volwassenen

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen kunt u beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten en voorkomt u veel problemen, zoals schade aan het tandvlees. Het resultaat: een mooi en gezond gebit. De beugelbehandeling wordt uitgevoerd door een tandarts voor orthodontie.

Gewoon Gaaf 

Als ouder kunt u samen met uw kind veel doen om gaatjes en andere problemen in de mond te voorkomen. Om u hierbij te ondersteunen, maken wij gebruik van Gewoon Gaaf. Dit is een preventiemethode van het Ivoren Kruis die helpt bij het opgroeien met een gezonde mond. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat Gewoon Gaaf tot 70% minder gaatjes bij kinderen kan leiden.