Tandartsen in Almere – Dental Clinics Almere


tandarts Almere Buiten - kindertandheelkunde Dental Clinics Almere PerspectiefKies ook voor de beste tandarts in Almere

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: de tandarts in Almere! Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze twee tandartspraktijken in Almere richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

  • Dental Clinics Almere Doddegrasweg
    In de Kruidenwijk vindt u Dental Clinics Almere Doddegrasweg. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkunde, een beugel, mondhygiëne en wortelkanaalbehandelingen. Ook buiten kantooruren staat het team voor u klaar; de tandartspraktijk is iedere donderdagavond en om de week op zaterdag geopend.
    Route informatie tandartspraktijk Almere Doddegrasweg
  • Dental Clinics Almere Perspectief
    Dental Clinics Almere Perspectief bevindt zich in het Gezondheidscentrum Perspectief, in de wijk Tussen de Vaarten Noord. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkunde, preventie, mondhygiëne, kindertandverzorging en het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen.
    Route informatie tandartspraktijk Almere Perspectief

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Almere Doddegrasweg of Dental Clinics Almere Perspectief voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In Dental Clinics Almerehet geval van verlies van één of meerdere tanden en kiezen, kunt u samen met implantoloog Paul van den Bosch van Dental Clinics Almere Doddegrasweg kijken naar de beste oplossing voor uw gebit.

Kindertandverzorging

Kindertandverzorgende Zoi Kotsanidou van Dental Clinics Almere Perspectief besteedt veel aandacht aan onder andere het verzorgen en onderhouden van het melkgebit. Zo wordt de mondgezondheid van uw kind nauwlettend gevolgd en kunnen we de kans op problemen in de mond verkleinen.


Orthodontie (beugelbehandeling)

Bij Dental Clinics Almere Doddegrasweg bent u van harte welkom voor een beugelbehandeling. De behandeling wordt uitgevoerd door tandarts Frank Bergshoeff en zijn assistenten. Samen zorgen zij ervoor dat u of uw kind kan genieten van een mooi, gaaf en gezond gebit.