Ga naar de hoofdinhoud
uit 814 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Almere

In Almere kun je op maar liefst vijf locaties bij ons terecht. Er is dus altijd wel een Dental Clinics tandartspraktijk bij jou in de buurt. De teams richten zich, naast algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

Dental Clinics - Dental Clinics Almere Doddegrasweg- picture clinic outside

Dental Clinics Almere Doddegrasweg

Het team van Dental Clinics Almere Doddegrasweg biedt een breed aanbod aan tandheelkundige behandelingen: van de periodieke controles en gebitsreiniging tot specialistische behandelingen, zoals het aanmeten van gebitsprotheses. Daarnaast is de praktijk een verwijspraktijk voor endodontologie onder de naam EndoClinics.

Dental Clinics Almere Filmwijk

Tandartspraktijk Dental Clinics Almere Filmwijk bevindt zich in het gezondheidscentrum ‘Filmwijk’, gelegen aan het Greta Garboplantsoen.

Het team heet je van harte welkom voor algemene mondzorg, zoals gebitsreiniging en periodieke controles en meer specifieke behandelingen, zoals het aanmeten en plaatsen van gebitsprotheses.

tandarts Almere Muziekwijk - team Dental Clinics Almere de Notekraker

Dental Clinics Almere De Notekraker

Dental Clinics Almere De Notekraker bevindt zich in het gezondheidscentrum ‘de Notekraker’, gelegen aan het Wim Kanplein in Almere Muziekwijk.

Naast de algemene tandheelkunde, zoals de periodieke controle en gebitsreiniging, kun je bij het ervaren team terecht voor het behandelen van vergevorderde tandvleesontstekingen en het bleken van tanden.

Dental Clinics Almere Perspectief

Dental Clinics Almere Perspectief is dé tandarts in de wijk ‘Tussen de Vaarten Noord’. De gezellige en professionele tandartspraktijk bevindt zich in Gezondheidscentrum Perspectief.

Je vindt hier een compleet aanbod aan tandheelkundige behandelingen. De ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten werken nauw met jou samen om je mond schoon en gezond te houden.

Dental Clinics Almere Westeinde

In Almere-Buiten vind je Dental Clinics Almere Westeinde. De tandartspraktijk ligt naast het winkelcentrum ‘Doemere’. Je kunt hier terecht voor de beste kwaliteit mondzorg, binnen een plezierige en moderne tandartspraktijkomgeving. En ook buiten werktijd staat het team voor je klaar: woensdag is de tandartspraktijk tot 20.30 uur geopend.

Beugel nodig?

Een beugel zorgt voor een gezond en goed functionerend gebit. Met rechte tanden en kiezen die goed op elkaar passen kun je beter kauwen, tandenpoetsen, lachen en praten en voorkom je veel problemen, zoals schade aan het tandvlees. Bij Dental Clinics Almere Westeinde, Perspectief en Doddegrasweg kun je terecht voor een beugelbehandeling. De beugelbehandeling wordt uitgevoerd door een tandarts voor orthodontie. Dit is een tandarts die zich gespecialiseerd heeft in orthodontie door het volgen van verschillende trainingen en cursussen.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Almere?

Meld je hier direct aan als nieuwe patiënt. Meer informatie over de teams, openingstijden en contactgegevens vind je op de tandartspraktijkpagina’s van Dental Clinics Almere Doddegrasweg (Kruidenwijk), Dental Clinics Almere Filmwijk (Filmwijk), Dental Clinics Almere De Notekraker (Muziekwijk), Dental Clinics Almere Perspectief (Tussen de Vaarten Noord) en Dental Clinics Almere Westeinde (Almere Buiten). Hier vind je ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden van de behandelaren.

Dental Clinics
Almere Doddegrasweg

Wederom prima bezoek. Vriendelijk, op tijd. Goede behandeling.

Kim van Groen-Wybenga
Dental Clinics
Almere Doddegrasweg

Ik ben zeer tevreden over Hennie perenboom. Ze informeert me goed en is erg vriendelijk.

Jolanda Caron
Dental Clinics
Almere Doddegrasweg

Leuke bediening. Ze begroeten je met een glimlach en voorzien je van een Russisch sprekende arts. Je voelt je op je gemak. Ik raad aan.

Светлана Василенко
Dental Clinics
Almere Doddegrasweg

Irina Kushner is een uitstekende professional, deskundig en beleefd. Bedankt Irina!

VIKT0R
Dental Clinics
Almere De Notekraker

De tandarts is vriendelijk en weet een patiënt goed op zijn of haar gemak te stellen. Ze voert de behandeling voorzichtig en vakkundig uit. Ik heb met een tevreden gevoel de praktijk weer verlaten.

Henk Emperor
Dental Clinics
Almere Perspectief

Ik ben zeer tevreden over de tandheelkundige behandelingen van Perspectief. Speciale shoutout naar Mahoeba, ze is erg aardig en het tandenpoetsen gebeurt snel en grondig.

Tarek Mustafa
Dental Clinics
Almere Westeinde

De artsen zijn zeer getalenteerd en aardig, het hele centrum biedt geweldige diensten. BEHALVE hun verdraaide regels voor het missen of annuleren van afspraken; Ik heb letterlijk 23 uur voor mijn afspraak gebeld om mijn afspraak te annuleren of te verzetten en kreeg meteen te horen dat er kosten in rekening zouden worden gebracht. Wanneer ik meestal vroeg en op tijd op mijn afspraak kom en ze me soms 20 of 30 minuten laten wachten, zeggen ze alleen maar sorry!!!! Betaalt u mij in dit geval dezelfde vergoeding? natuurlijk niet! zoals het vele malen is gebeurd en jij niet. Als u uw klanten wilt behouden, behandel ze dan eerlijk. Nu zou iemand kunnen zeggen: "Kijk ergens anders als het je niet bevalt". Waarom zou ik? Ik ben geen push-over! en ik betaal ze volledig. Als u niet van recensies houdt, vermeld uw bedrijf dan niet.

Ghassan Al-Halawani
Dental Clinics
Almere Filmwijk

Dr. Nasos en Sonja zijn de beste team ever. Altijd tevreden, 6 steren ✨

Magdalena Kolleman
Dental Clinics
Almere Westeinde

Ik ben heel erg tevreden over deze tandarts praktijk. Hoge deskundigheid op alles wat met tandproblemen te maken heeft. Uitstekende behandelingen en uitleg. Zelfs mijn angst voor de tandarts is zo goed als weg. Deze praktijk doet op alle fronten zijn best en ik kan deze dan ook aan iedereen aanraden.

Ines
Dental Clinics
Almere Westeinde

Elmira Medina is geweldig

Mohammad