Kies ook voor de beste tandarts in Purmerend

Welkom bij tandartsengroepspraktijk Dental Clinics: uw tandarts in Purmerend! Bij ons staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

  • Dental Clinics Purmerend de Gors
    In gezondheidscentrum De Gors vindt u Dental Clinics Purmerend de Gors. Naast algemene tandheelkunde kunt hier terecht voor een onzichtbare beugel, mondhygiëne en mondzorg voor kinderen. Het team helpt u graag verder.
    Route informatie tandartspraktijk Purmerend de Gors
  • Dental Clinics Purmerend Weidevenne
    In de wijk Weidevenne vindt u Dental Clinics Purmerend Weidevenne. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op het periodiek mondonderzoek, preventie en mondhygiëne.
    Route informatie tandartspraktijk Purmerend Weidevenne

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u dan hier direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Purmerend de Gors en Dental Clinics Purmerend Weidevenne voor meer informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin                                            

Onze twee praktijken in Purmerend richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals mondhygiëne en het voorkomen van tandvleesproblemen. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

Een gezonde mond

Een goede mondgezondheid is belangrijk, ook voor uw algehele gezondheid. Daarom besteden de teams veel aandacht aan het voorkomen van problemen in de mond, zoals ontstoken tandvlees en gaatjes. De (paro) preventie-assistenten en mondhygiënisten hebben extra kennis op het gebied van preventie en mondgezondheid en helpen u graag verder.