Kies ook voor de beste tandarts in Rotterdam

Bent u nog op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom in één van onze moderne tandartsprakijken in Rotterdam. Of u nu in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Oost, Rotterdam Centrum, Rotterdam-Zuid of Rotterdam-West woont: er zit altijd een Dental Clinics tandartspraktijk bij u in de buurt.

Tandarts in Rotterdam

Team van tandartsen Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

In onze moderne tandartspraktijken staat aandacht voor uw gebit centraal. Het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro) preventie-assistenten staat dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach. Wij werken volgens de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Liever eerst meer informatie lezen? Neen dam een kijkje op de praktijkpagina van Dental Clinics Berglustlaan, Dental Clinics Eudokiaplein, Dental Clinics Ommoord, Dental Clinics Pleinweg of Dental Clinics Zuiderterras. U vindt hier meer informatie over het team, de aangeboden behandelingen, de tandartspraktijk en de contactgegevens.

Ja, ik wil mij direct inschrijven bij één van de tandartspraktijken in Rotterdam

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze tandartspraktijken in Rotterdam richten zich naast de algemene tandheelkunde op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals implantologie en orthodontie. Hierdoor kunnen we u en uw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

 • Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan
  In de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam, vindt u de tandartsenpraktijk Dental Clinics Berglustlaan. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, preventie en mondhygiëne.
 • Dental Clinics Rotterdam Ommoord
  Zoekt u een tandarts in de wijk Ommoord? In de buurt van de winkelpromenade Hesseplaats vindt u de tandartspraktijk Dental Clinics Ommoord. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, preventie en mondhygiëne.
 • Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein
  Net iets boven het centrum van Rotterdam is onze tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein gevestigd. In deze praktijk kunt u, naast de algemene tandheelkunde, terecht voor beugelbehandelingen en implantologie.
 • Dental Clinics Rotterdam Pleinweg
  Dental Clinics Rotterdam Pleinweg is uw tandarts in Rotterdam-Zuid, gelegen in de wijk Charlois. Het team werkt nauw met u samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op periodiek mondonderzoek en mondzorg voor kinderen.
 • Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras
  De tandartspraktijk Dental Clinics Zuiderterras is gelegen naast het winkelcentrum Zuidplein. Het team richt zich onder andere op kindertandheelkunde, porseleinen restauraties, parodontologie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen en mondhygiëne.

Bang voor de tandarts? Wij helpen u graag!

tandarts Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Tandarts-implantoloog Martijn Kerver

Heeft u angst voor de tandarts? U bent niet de enige. Onze tandartsen in Rotterdam houden rekening met uw angst. Geef dus, voorafgaand aan uw behandeling, aan dat u bang bent voor de tandarts, zodat onze behandelaren hier rekening mee kunnen houden. Samen kunnen we aan uw angst werken.

Implantoloog in Rotterdam

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren (tandarts-)implantologen kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Bent u op zoek naar een implantoloog in Rotterdam? Dan kunt u terecht bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein.

Kindertandarts in Rotterdam

Voor kinderen kan een tandartsbezoek soms spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen Dental Clinics Zuiderterras naast algemene tandheelkunde ook speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Lees hier meer over een behandeling bij kindertandarts Sharleena Pink

onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

De onzichtbare beugel van Invisalign

Onzichtbare beugel van Invisalign

Bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Pleinweg kunt u de onzichtbare beugel van Invisalign aan laten meten. Een behandeling met een onzichtbare beugel van Invisalign bestaat uit het dragen van een reeks transparante, verwijderbare aligners. Deze zetten uw tanden geleidelijk recht.  De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt uw tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in uw kaak. Bekijk de pagina over de onzichtbare beugel voor meer informatie.

Klikgebit in Rotterdam

Een volledige prothese vervangt uw hele gebit.. Eén van het type volledige protheses dat u kunt laten aanmeten bij Dental Clinics is het klikgebit. Dit is een overkappingsprothese die vastgeklikt zit op een aantal implantaten die in uw boven- en onderkaak bevestigd zijn. U kunt het echter nog steeds uit de mond nemen. Dat maakt het makkelijk om uw gebit te reinigen. Het klikgebit zit comfortabel en geeft u zekerheid. U kunt ongehinderd praten, lachen en eten wat u lekker vindt. Voor het aanmeten van een klikgebit kunt u terecht bij Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan, Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein en Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras.

Meer informatie over het klikgebit