uit 810 reviews

Kies ook voor de beste tandarts in Rotterdam

Ben jij nog op zoek naar een goede tandarts in Rotterdam? Dan bent u van harte welkom in één van onze moderne tandartsprakijken in Rotterdam. En of je nu in Rotterdam-Noord, Rotterdam-Oost, Rotterdam Centrum, Rotterdam-Zuid of Rotterdam-West woont: er zit altijd een Dental Clinics tandartspraktijk bij jou in de buurt.

 

In onze moderne tandartspraktijken staat aandacht voor jouw gebit centraal. Het team van ervaren tandartsen, mondhygiënisten en (paro-)preventieassistenten staat dagelijks voor jou  klaar om samen met jou  te werken aan een gezonde mond. Wij werken volgens de tandartstarieven die door de overheid zijn vastgesteld. Je betaalt bij ons dus nooit meer dan nodig is.

Je kunt bij ons terecht in maar liefst vijf praktijken van Dental Clinics. De teams richten zich, naast de algemene tandheelkunde, op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden, zoals implantologie en orthodontie. Hierdoor kunnen we jou en jouw eventuele gezinsleden voorzien van de meest complete mondzorg in de regio.

 

tandarts Rotterdam Hillegersberg - gebouw Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan

In de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam, vind je de tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan. Hier kun je onder andere terecht voor de algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het vullen van gaatjes en meer esthetische behandelingen, zoals het bleken van de tanden. Daarnaast besteedt het team extra aandacht aan angstige patiënten.

tandarts Rotterdam Ommoord - tandartspraktijk Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Dental Clinics Rotterdam Ommoord

Ben je op zoek naar een tandarts in de wijk Ommoord? In de buurt van de winkelpromenade ‘Hesseplaats’ vind je Dental Clinics Rotterdam Ommoord. Hier kun je onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, zoals het periodiek mondonderzoek. Liever in het weekend naar de tandarts? Ook dat is mogelijk. De praktijk is op zaterdag tot 17.00 uur geopend.

Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein

Net iets boven het centrum van Rotterdam is onze tandartsenpraktijk Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein gevestigd. In deze praktijk kun je, naast de algemene tandheelkunde, terecht voor beugelbehandelingen en implantologie.

tandarts Rotterdam-Zuid - tandartspraktijk Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Dental Clinics Rotterdam Pleinweg

Dental Clinics Rotterdam Pleinweg is jouw tandarts in Rotterdam-Zuid, gelegen in de wijk ‘Charlois’. Het team werkt nauw met jou samen om jouw mond gezond te houden en richt zich onder andere op periodiek mondonderzoek en mondzorg voor kinderen.

tandartspraktijk Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

De tandartspraktijk Dental Clinics Zuiderterras is gelegen naast het winkelcentrum ‘Zuidplein’. Het team richt zich onder andere op kindertandheelkunde, porseleinen restauraties, parodontologie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen en mondhygiëne.

Bang voor de tandarts? Wij helpen je graag.

Heb je angst voor de tandarts? Je bent niet de enige. Onze tandartsen in Rotterdam houden rekening met jouw angst. Geef dus, voorafgaand aan uw behandeling, aan dat je bang bent, zodat onze behandelaren hier rekening mee kunnen houden. Samen kunnen we aan je angst werken.

Kindertandarts in Rotterdam-Zuid

Voor kinderen kan een tandartsbezoek best spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen Dental Clinics Zuiderterras, naast de algemene tandheelkunde, speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.

Klikgebit in Rotterdam

Een volledige prothese vervangt je hele gebit.. Eén van het type volledige protheses dat je kunt laten aanmeten bij Dental Clinics is het klikgebit. Dit is een overkappingsprothese die vastgeklikt zit op een aantal implantaten die in je boven- en onderkaak bevestigd zijn.

Voordelen van een klikgebit

  • Een klikgebit is uitneembaar, waardoor deze makkelijk te reinigen is
  • Een klikgebit zit comfortabel
  • Een klikgebit geeft je zelfvertrouwen weer terug: je kunt weer ongehinderd lachen, praten en eten wat jij lekker vindt

Voor het aanmeten van een klikgebit kun je terecht bij Dental Clinics Rotterdam BerglustlaanDental Clinics Rotterdam Eudokiaplein en Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras.

onzichtbare beugel Veenendaal - Invisalign Dental Clinics Veenendaal de Reede

Onzichtbare beugel van Invisalign

Wil je je tanden recht laten zetten zonder een opvallende slotjesbeugel te dragen? Bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Pleinweg kun je de onzichtbare beugel van Invisalign aan laten meten. Een behandeling met een onzichtbare beugel van Invisalign bestaat uit het dragen van een reeks transparante, verwijderbare aligners. Deze zetten je tanden geleidelijk recht. De beugel is gemakkelijk in en uit te doen en brengt je tanden in kleine stapjes naar de gewenste positie in je kaak.

tandarts Rotterdam Zuid - tandarts Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras

Implantoloog in Rotterdam

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kun je, amen met onze ervaren (tandarts-)implantologen, kijken naar de beste oplossing voor jouw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. En door onze brede tandtechnische kennis kun je rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Ben je op zoek naar een implantoloog in Rotterdam? Dan kun je terecht bij Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras en Dental Clinics Rotterdam Eudokiaplein.

Kies jij ook voor de beste tandarts van Rotterdam?

Meld je hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Wil je liever eerst meer lezen? Neem dan een kijkje op één van de praktijkpagina’s:

Je vindt hier meer informatie over het team, de aangeboden behandelingen, de tandartspraktijk en de contactgegevens.

Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

nette ruimte, altijd genoeg personeel. je krijgt nooit het idee dat je met een industriële tandarts te maken hebt. De sfeer is vriendelijk de service goed

ton lammering
Dental Clinics
Rotterdam Pleinweg

Merve doet met veel passie en enthousiasme haar werk. Zij stelt haar patient op hun gemak en je gaat vrijwel pijnloos met een glimlach de deur weer uit. Tot over 3 maanden

ELLY PLOOY
Dental Clinics
Rotterdam Berglustlaan

Super tevreden, al meerdere jaren! Goede service, vriendelijk personeel. Kortom, aanrader!

Bjorn Van kempen
Dental Clinics
Rotterdam Zuiderterras

Super tevreden met mijn nieuwe tandarts. Echt een topper.

charlotte beeks
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ik vind het echt heel goed wordt goed geholpen en zijn vriendelijk.

tsega tukue
Dental Clinics
Rotterdam Berglustlaan

Goede voorlichting over wat de mondhygiënist gaat doen en waarom dat nodig is. Stelde mij gerust.

A vd Hurk
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Ben zeer tevreden over de tandarts heb hem al jaren en doet alles perfect 👌👍

Wim Claassen
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Mijn vrouw is zeer tevreden met de tandarts. Hij was zeer rustgevend en kalm in zijn werkzaamheden. En hij haalde ook zelf haar tandsteen weg. 👍 👍 👍

C. van Klaveren
Dental Clinics
Rotterdam Ommoord

Tandarts E. T. is een vakman. Wij vinden hem uitstekend. Preventie assistente D. van het W. is een sieraad voor haar vak. Wij zijn blij met hun kennis en kunde.

Jos Leurs
Dental Clinics
Rotterdam Eudokiaplein

Ze zijn erg goed in het aannemen van je geld... erg knap zijn ze hierin... Als je een afspraak mist, of voor een controle gaat, brengen ze je EXTRA in rekening.... ik zou deze oplichting ten zeerste vermijden

T.