tandarts Rotterdam - Dental Clinics - behandelkamer

Kies ook voor de beste tandarts in Rotterdam

In onze moderne tandartspraktijken in Rotterdam staat aandacht voor uw gebit voorop. Wij staan dagelijks voor u klaar om samen met u te werken aan een gezonde mond en een stralende lach, waar u uw leven lang plezier van heeft. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Kiest u ook voor de beste tandarts? Meld u hier dan direct aan als nieuwe patiënt. Of kijk op de praktijkpagina van Dental Clinics Berglustlaan, Dental Clinics Ommoord, Dental Clinics Pleinweg of Dental Clinics Zuiderterras voor informatie over het team, de tandartspraktijk en de contactgegevens. Hier vindt u ook alle functies en specialismen/aandachtsgebieden.

Complete mondzorg voor het hele gezin

Onze twee tandartspraktijken in Rotterdam richten zich naast algemene tandheelkunde ook op verschillende tandheelkundige specialismen en aandachtsgebieden. Hierdoor kunnen we u en uw gezin voorzien van de meest complete mondzorg in de regio. Op basis van de tandheelkundige zorg die u nodig heeft, kunt u kiezen bij welke tandartspraktijk u wilt worden geholpen.

 • Dental Clinics Rotterdam Berglustlaan
  In de wijk Hillegersberg, gelegen in het noorden van Rotterdam, vindt u de tandartsenpraktijk Dental Clinics Berglustlaast. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, preventie en mondhygiëne. Het team staat graag voor u klaar.
 • Dental Clinics Rotterdam Ommoord
  Zoekt u een tandarts in de wijk Ommoord? In de buurt van de winkelpromenade Hesseplaats vindt u de tandartspraktijk Dental Clinics Ommoord. Hier kunt u onder andere terecht voor algemene tandheelkundige behandelingen, preventie en mondhygiëne.
 • Dental Clinics Rotterdam Pleinweg
  Uw tandarts in Rotterdam-Zuid, gelegen in de wijk Charlois. Het team werkt nauw samen om uw mond gezond te houden en richt zich onder andere op periodiek mondonderzoek.
 • Dental Clinics Rotterdam Zuiderterras
  De tandartspraktijk Dental Clinics Zuiderterras is gelegen naast het winkelcentrum Zuidplein. Het team richt zich onder andere op kindertandheelkunde, porseleinen restauraties, parodontologie, implantologie, wortelkanaalbehandelingen en mondhygiëne.

tandarts Rotterdam - Dental Clinics - collega's

Implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat vormt de basis voor een kroon, brug of prothese. In het geval van verlies van één of meerdere tanden en/of kiezen, kunt u samen met onze ervaren (tandarts-)implantologen kijken naar de beste oplossing voor uw gebit. Wij werken uitsluitend met implantaatsystemen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen en door onze brede tandtechnische kennis kunt u rekenen op professioneel advies en de beste behandeling.

Kindertandheelkunde

Voor kinderen kan een tandartsbezoek soms spannend zijn. Het winnen van vertrouwen speelt hierbij een belangrijke rol. Dit vraagt om extra aandacht en expertise. Daarom is er binnen Dental Clinics Zuiderterras naast algemene tandheelkunde ook speciale aandacht voor het behandelen van kinderen. Tandarts Sharleena Pink behandelt kinderen met angst voor tandheelkundige behandelingen, jonge kinderen en kinderen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking.