Kiezen voor kwaliteit

Praktijkovername door Dental Clinics betekent kiezen voor topkwaliteit. We hebben een continue focus op de hoogst mogelijke kwaliteit van tandheelkundige zorg. Dit doen we onder meer door:

  • de inrichting van onze praktijken
  • heldere richtlijnen, protocollen en werkinstructies
  • collegiale samenwerking
  • gestructureerde bij- en nascholing en training van medewerkers
  • het bieden van transparante informatie over onze teams, de bekwaamheid van individuele professionals, kwaliteitszorg, behandelingen en tarieven

Meer flexibiliteit

Ons teamconcept levert u op professioneel gebied veel op. Werken in een vakkundig en gezellig team is niet alleen prettig, overleg en kruisbestuiving met vakbroeders draagt ook bij aan uw verdere professionele ontwikkeling. Ook zorgen de overname en de efficiënte bedrijfsvoering voor meer flexibiliteit (meer of minder dagen werken bijvoorbeeld), terwijl u wel de zekerheid heeft van een uitstekend inkomen. Bovendien heeft u meer mogelijkheden om u te richten op behandelingen waar u het beste in bent of waar u zich in heeft gespecialiseerd.

Continue bij- en nascholing voor iedereen

Bij Dental Clinics zijn we van mening dat het bijhouden en uitbreiden van onze kennis een voorwaarde is voor het succes van de praktijken. Daarom organiseren we continue bij- en nascholing voor al onze teamleden. Middels geaccrediteerde trainingen kunnen de teams zich ontwikkelen.

Servicecenter

Bij Dental Clinics weten we dat steeds meer tandartsen de toenemende wet- en regelgeving en de daarmee samenhangende administratieve werkdruk als ‘gedoe’ ervaren. Logisch, u streeft naar de best mogelijke tandheelkundige zorg en tevreden patiënten. Dat is immers de basis van uw bedrijfsvoering.

Als u kiest voor een praktijkovername door Dental Clinics nemen we u de rompslomp uit handen. Binnen onze organisatie hebben we een compact servicecenter opgericht dat de administratie en het management van de praktijk ondersteunt. Onderdeel daarvan is Team Kwaliteit, dat fulltime praktijken helpt om te voldoen aan alle wet- en regelgeving.

Het servicecenter is ondersteunend voor alle praktijken met betrekking tot onder andere implementatie van wet- en regelgeving, ICT, financiën en personeelsadministratie. En onze recruiters helpen om goed tandartsen te werven. Van tandartsen voor tandartsen dus.

 

Kom in contact:

Bij Dental Clinics hebben we uitgebreide ervaring met de overname van praktijken. Denkt u erover om uw praktijk te verkopen of te laten samengaan met een grotere praktijkorganisatie? We vertellen u graag persoonlijk meer over onze ervaringen op het gebied van overname en het ontwikkelen van groepspraktijken. Neem daarom vrijblijvend contact op met Marco Jaspers, + 31 6 1184 7620, marco.jaspers@topmondzorg.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Contactformulier samenwerking

Uw persoonlijke gegevens

Geslacht*

Praktijkgegevens

Adres*
Hidden

Sectie-einde

Bekijk onze privacy verklaring voor meer informatie.