Complete mondzorg voor het hele gezin

Welkom bij Dental Clinics Zeewolde. Onze praktijk is gelegen aan de Weerdt, in de buurt van het winkelcentrum van Zeewolde. In onze praktijk staat aandacht voor uw gebit voorop. Hierbij vinden we een prettige en ontspannen sfeer belangrijk, zodat u zich volledig op uw gemak voelt. Ons team staat dagelijks klaar om samen met u te werken aan een gezond gebit en een stralende lach. We hanteren de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Mondhygiëne

Tijdens de periodieke controle nemen we de dagelijkse mondverzorging met u door. Indien nodig ondernemen we actie om uw mondhygiëne te verbeteren. Onze preventie-assistent Ingeborg Komijn heeft extra kennis op het gebied van mondhygiëne en het voorkomen van problemen in de mond. Bij haar kunt u terecht voor onder andere gebitsreiniging en advies over wat u zelf kunt doen om uw mond zo gezond mogelijk te houden.

tandartsen Zeewolde - tandarts Dental Clinics ZeewoldeOrthodontie (beugelbehandeling)

Bij ons kunt u ook terecht voor een beugelbehandeling. Een beugelbehandeling zorgt ervoor dat al uw tanden en kiezen weer goed op elkaar passen. Hierdoor kunt u beter kauwen, lachen, praten en uw gebit reinigen. De behandeling wordt uitgevoerd door tandarts voor orthodontie Haijo Bergsma. Hij zorgt ervoor dat u kunt genieten van een mooi, gaaf en gezond gebit.

Wortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Het wortelkanaal kan ontstoken raken door tandbederf of een lekkende vulling. Deze ontsteking geneest niet vanzelf, maar moet worden behandeld. Dit doen we door middel van een wortelkanaalbehandeling. Tijdens deze behandeling reinigen we het wortelkanaal, waardoor we de oorzaak van de ontsteking kunnen wegnemen en het lichaam de ontsteking kan genezen.

tandartspraktijk Zeewolde - receptie Dental Clinics ZeewoldePraktische informatie

Bij ernstig tandletsel of een ongeval:

  • In het geval van spoed kunt u tijdens onze openingstijden naar de praktijk bellen: 036 – 522 28 36.
  • Buiten de openingstijden kunt naar de Mondzorgpoli bellen: 036 – 303 52 90. Deze dienst is alleen bedoeld voor dringende spoedgevallen, zoals nabloedingen en ongevallen.

Onze praktijk is zelfstandig toegankelijk, ook voor mensen in een rolstoel of minder validen. Ook patiënten die niet zelf in de tandartsstoel kunnen plaatsnemen worden geholpen. Als de transfer van de rolstoel naar de tandartsstoel niet mogelijk is, kunnen we de patiënt in de rolstoel behandelen of doorverwijzen naar een praktijk met de juiste voorzieningen.

tandarts Zeewolde - tandarts Dental Clinics ZeewoldeTijdig afzeggen afspraak

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit minimaal 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.