Lachen is leven

Zelfverzekerd, blij, opgetogen, uitgelaten, opgelucht, ontroerd, tevreden; lachen is en zal altijd verbonden zijn met positieve emoties. Een stralende lach draagt veel bij aan uw persoonlijke uitstraling en bepaalt voor een belangrijk deel het uiterlijk. Niet voor niets wordt beweerd dat lachen goed voor je gezondheid is. Een goedverzorgd gebit geeft extra zelfvertrouwen en draagt positief bij aan de kwaliteit van leven. Mensen die zich herkennen in het motto ‘lachen is leven!’ voelen zich al snel op hun gemak bij Dental Clinics: tandartsgroepspraktijken die zich inzetten voor complete mondzorg en integrale kwaliteit.

Complete mondzorg

Mensen behouden steeds langer hun gebit en hechten meer waarde aan hun uiterlijk. Gelukkig zijn er steeds meer tandheelkundige mogelijkheden om uw gebit zo gezond en mooi mogelijk te houden. Dental Clinics is erop gericht complete kwaliteit van zorg onder één dak aan te bieden. Tandarts, orthodontist, kaakchirurg, implantoloog, mondhygiënist, preventieassistent en tandartsassistente: in het teamconcept van Dental Clinics bieden deze mondzorgprofessionals u de juiste zorg en aandacht.

Integrale kwaliteit

Dental Clinics richt zich op gegarandeerde kwaliteit van preventieve, reguliere en esthetische mondzorg. Hiertoe werken we met een integraal kwaliteitszorgsysteem. Dit bestaat uit eenvoudige en heldere interne richtlijnen, protocollen en werkinstructies voor de patiëntenzorg en -contacten, de hygiëne en veiligheid. Compleet met training, hulpmiddelen en toetsing. Zo wordt de inventarisatie, implementatie, borging en verbetering van veiligheid praktisch en effectief in de praktijk geoptimaliseerd en worden de medewerkers actief betrokken bij alle praktijkprocessen. Hierdoor is de kwaliteit van onze behandelingen geen toevallige uitkomst, maar een logisch gevolg van het beheersen en bewaken van de bedrijfsprocessen en monitoren van de klanttevredenheid.