Uw tandarts in Leeuwarden Oost

Dental Clinics Leeuwarden Aldlân is een moderne tandartsengroepspraktijk in het oosten van Leeuwarden. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistenten behandelen u met persoonlijke aandacht en passie voor het vak. Het team staat vijf dagen per week klaar om u complete mondzorg te bieden. Wij hanteren de actuele tandarts tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Complete mondzorg bij Dental Clinics Leeuwarden Aldlân:

  • Dé tandarts voor volwassenen en kinderen.
  • Professionele en moderne praktijk in het oosten van Leeuwarden.
  • Ook voor o.a. mondhygiëne, wortelkanaalbehandelingen en implantologie.
  • Wij werken volgens vastgestelde tarieven.
  • 5 dagen per week geopend.

tandarts Leeuwarden Oost - tandarts Dental Clinics Leeuwarden AldlânAfspraak maken

Om een afspraak te maken bij één van onze tandartsen, mondhygiënisten of (paro) preventie-assistenten, kunt u telefonisch contact opnemen met onze receptie: 058 – 870 73 26.

Meld u aan als patiënt

Bent u nog geen patiënt bij onze praktijk? U bent slechts een paar stappen verwijderd van de beste mondzorg voor het hele gezin! Meld u en uw gezinsleden eenvoudig aan via ons online inschrijfformulier. Liever telefonisch? Bel dan naar onze receptie.

Ons team: uw tandartsen in Leeuwarden

Wij zijn een enthousiast en professioneel team van tandartsen, mondhygiënisten, preventie-assistenten, tandartsassistenten en een officemanager. Maak kennis met ons volledige team.

Tandheelkundige behandelingen: complete mondzorg voor het hele gezin

Voor alle tandheelkundige behandelingen werken wij met moderne apparatuur en technieken. In onze tandartspraktijk kunt u terecht voor de volgende behandelingen: periodiek mondonderzoek, vulling, kroon, implantaten, prothese, wortelkanaalbehandeling, tanden bleken, mondhygiëne, behandeling van ontstoken tandvlees, behandeling van parodontitis en röntgenfoto’s.

tandarts Leeuwarden Aldlân - tandarts Dental Clinics Leeuwarden AldlânSpoedgeval?

  • Tijdens onze openingstijden kunt u bij spoed, zoals ernstig tandletsel of een ongeval, naar de praktijk bellen: 058 – 870 73 26. Wij proberen u dezelfde dag nog te helpen.
  • In de avonduren en het weekend kunt u bellen naar de spoedgevallendienst: 0900 – 215 31 11. Bij een ongeval, nabloeding of een andere acute klacht, kunt u dan terecht bij de dienstdoende tandarts. De spoedgevallendienst is ’s avonds, ’s nachts en in de weekeinden telefonisch bereikbaar, evenals op algemeen erkende feestdagen. Let op: het is verplicht om een geldig identificatiebewijs en uw zorgpas mee te nemen. Houd er tevens rekening mee dat de spoedbehandeling contant dient te worden voldaan.

Bent u verhinderd? Zeg uw afspraak tijdig af!

Als u een afspraak heeft gemaakt, rekenen wij op uw komst. Lukt het niet om uw afspraak na te komen, dan vragen wij u dit 24 uur van tevoren telefonisch bij ons te melden. Indien de afspraak niet (tijdig) is geannuleerd, zijn wij genoodzaakt de kosten van de gereserveerde tijd en/of de afgesproken behandeling in rekening te brengen. Deze kosten worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Aanvullende informatie over Dental Clinics Leeuwarden Aldlân

Hieronder vindt u extra informatie over de praktijk, mondhygiëne, implantaten en een wortelkanaalbehandeling.

De praktijk van Dental Clinics aan de Stinzenflora

Onze praktijk is gevestigd aan de Stinzenflora. Bekijk uw route naar onze praktijk.

mondhygiënist Leeuwarden Aldlân - mondhygiënist Dental Clinics Leeuwarden AldlânEen gezonde mond dankzij onze mondhygiënisten

In de mond zitten veel bacteriën die onder andere gaatjes en tandvleesontstekingen kunnen veroorzaken. Daarom besteden we bij Dental Clinics veel aandacht aan preventie en mondhygiëne. Uw tandarts controleert de gezondheid van uw tandvlees en adviseert u indien nodig een behandeling bij onze mondhygiënisten of preventie-assistenten. Zo zorgen we samen voor het gezond houden van uw tandvlees.

Een implantaat van hoge kwaliteit

Een implantaat is een klein schroefje dat de tandwortel vervangt en de basis vormt voor een kroon, brug of prothese. Een implantaat kan een belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van het draagcomfort, de functie en het uiterlijk van de gebitsprothese of het eigen gebit. In het geval van verlies van één of meerdere tanden of kiezen, kijken wij samen met u naar de beste oplossing voor uw gebit.

tandarts Leeuwarden Aldlân - tandarts Dental Clinics Leeuwarden AldlânWortelkanaalbehandeling

In de wortels van uw tanden en kiezen loopt het wortelkanaal. Dit kanaal is gevuld met pulpa, die bestaat uit bindweefsel, zenuwvezels en kleine bloedvaten. De pulpa kan ontstoken raken door bijvoorbeeld tandbederf, een lekkende vulling of een val. In dat geval kunt u bij ons terecht voor een wortelkanaalbehandeling. Hierbij wordt het wortelkanaal schoongemaakt en afgesloten met een vulling.